Totul spre bine!

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  Este foarte ușor să aplicăm acest verset atunci când ni se întâmplă lucruri bune… Atunci când primim anumite sume de bani, sau când totul este favorabil nouă sau celor care ne ajută, dar v-ați gândit că mai ales acele situații negative pot fi cuprinse în semnificația acestui verset ? Poate aceasta vi s-ar părea prea mult… dar aceasta este adevărul. Chiar atunci când te accidentezi sau vreo altă situație tragică se abate peste tine tot pentru binele tău este …Poate ai auzit de experiența acelui bătrânel al cărui copil și-a rupt piciorul și toți vecinii lui au venit să-l compătimească pentru că nu mai avea cine să-l ajute… El cu credință în Dumnezeu a făcut referire la textul acesta din această dimineață. După câteva zile a venit un ordin ca toți tinerii sănătoși din sat să plece la război. Toți vecinii și-au luat rămas bun de la copii lor dar bătrânelul nostru a rămas cu fiul lui care la puțin timp a fost vindecat și i-a fost de mare ajutor tatălui său.
  Așa poate intervenii Dumnezeu și în viața ta!

  Mariana Urdaș, Instructor Moisei, Maramureș

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...