Totul spre bine!

De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

Este foarte ușor să aplicăm acest verset atunci când ni se întâmplă lucruri bune… Atunci când primim anumite sume de bani, sau când totul este favorabil nouă sau celor care ne ajută, dar v-ați gândit că mai ales acele situații negative pot fi cuprinse în semnificația acestui verset ? Poate aceasta vi s-ar părea prea mult… dar aceasta este adevărul. Chiar atunci când te accidentezi sau vreo altă situație tragică se abate peste tine tot pentru binele tău este …Poate ai auzit de experiența acelui bătrânel al cărui copil și-a rupt piciorul și toți vecinii lui au venit să-l compătimească pentru că nu mai avea cine să-l ajute… El cu credință în Dumnezeu a făcut referire la textul acesta din această dimineață. După câteva zile a venit un ordin ca toți tinerii sănătoși din sat să plece la război. Toți vecinii și-au luat rămas bun de la copii lor dar bătrânelul nostru a rămas cu fiul lui care la puțin timp a fost vindecat și i-a fost de mare ajutor tatălui său.
Așa poate intervenii Dumnezeu și în viața ta!

Mariana Urdaș, Instructor Moisei, Maramureș

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video