Totul spre bine!

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  Este foarte ușor să aplicăm acest verset atunci când ni se întâmplă lucruri bune… Atunci când primim anumite sume de bani, sau când totul este favorabil nouă sau celor care ne ajută, dar v-ați gândit că mai ales acele situații negative pot fi cuprinse în semnificația acestui verset ? Poate aceasta vi s-ar părea prea mult… dar aceasta este adevărul. Chiar atunci când te accidentezi sau vreo altă situație tragică se abate peste tine tot pentru binele tău este …Poate ai auzit de experiența acelui bătrânel al cărui copil și-a rupt piciorul și toți vecinii lui au venit să-l compătimească pentru că nu mai avea cine să-l ajute… El cu credință în Dumnezeu a făcut referire la textul acesta din această dimineață. După câteva zile a venit un ordin ca toți tinerii sănătoși din sat să plece la război. Toți vecinii și-au luat rămas bun de la copii lor dar bătrânelul nostru a rămas cu fiul lui care la puțin timp a fost vindecat și i-a fost de mare ajutor tatălui său.
  Așa poate intervenii Dumnezeu și în viața ta!

  Mariana Urdaș, Instructor Moisei, Maramureș

  Totul spre bine! - 2019. De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...