Duș pe bicicletă

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  Nimeni nu știa de ce bătrânul moș Gheorghe era atât de răutăcios. Toți însă știau cât de mult urăște copii.  Dacă scăpau cumva mingea pe propietatea lui, puteau să uite de ea.  După ce au încercat să o recupereze de câteva ori, și s-au întâlnit cu el, nu mai încercase nimeni să o recupereze.  Într-o zi, din pură răutate, și-a îndreptat sistemul de irigare spre trotuarul din fața casei pentru ca nici un copil să nu mai treacă pe acolo cu bicicleta.

  Fiind prea mici pentru a traversa strada singuri, activitatea lor preferată era oprită.  Însă în timp ce privea supărat sistemul de irigare, un zâmbet a luminat fața unui băiat, care a șoptit ideea sa altuia, și altuia, și în câteva clipe toți copii au pedalat spre casă cu o misiune.  În ziua aceea însorită și fără pic de nor, toți copii s-au întors pe trotuar cu bicicleta, și îmbrăcați în pelerine de ploaie.  Jocul lor cu bicicleta a devenit o aventură în timp ce treceau pe sub jeturile de apă.  Iar râsetul lor era parcă și mai răsunător decât altă dată.

  Când ești pus în fața unor lucruri dificile, tu alegi dacă lași răul să îți fure bucuria, sau dacă dai voie situației să îți pună creativitatea la lucru.  Ce știu însă, este că Dumnezeu lucrează toate lucrurile spre bine, dacă î-L lăsăm.

  Benjamin Stan

  Duș pe bicicletă - 2019. De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...