Duș pe bicicletă

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  Nimeni nu știa de ce bătrânul moș Gheorghe era atât de răutăcios. Toți însă știau cât de mult urăște copii.  Dacă scăpau cumva mingea pe propietatea lui, puteau să uite de ea.  După ce au încercat să o recupereze de câteva ori, și s-au întâlnit cu el, nu mai încercase nimeni să o recupereze.  Într-o zi, din pură răutate, și-a îndreptat sistemul de irigare spre trotuarul din fața casei pentru ca nici un copil să nu mai treacă pe acolo cu bicicleta.

  Fiind prea mici pentru a traversa strada singuri, activitatea lor preferată era oprită.  Însă în timp ce privea supărat sistemul de irigare, un zâmbet a luminat fața unui băiat, care a șoptit ideea sa altuia, și altuia, și în câteva clipe toți copii au pedalat spre casă cu o misiune.  În ziua aceea însorită și fără pic de nor, toți copii s-au întors pe trotuar cu bicicleta, și îmbrăcați în pelerine de ploaie.  Jocul lor cu bicicleta a devenit o aventură în timp ce treceau pe sub jeturile de apă.  Iar râsetul lor era parcă și mai răsunător decât altă dată.

  Când ești pus în fața unor lucruri dificile, tu alegi dacă lași răul să îți fure bucuria, sau dacă dai voie situației să îți pună creativitatea la lucru.  Ce știu însă, este că Dumnezeu lucrează toate lucrurile spre bine, dacă î-L lăsăm.

  Benjamin Stan

  Duș pe bicicletă - 2019. De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...