UN NOU ANGAJAMENT

  “Pocăiți-vă”, le-a zis Petru, “și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh”. Faptele Apostolilor 2:38

  Îți amintești cum a fost învestitura ta? 

  Ocazia, pentru care te-ai pregătit și la care ai visat, a fost atât de specială! Ai

  avut alături mulți prieteni, care s-au bucurat împreună cu tine și care te-au însoțit în activitățile care au urmat luni și ani de zile. Ceva s-a schimbat la tine și toți puteau vedea aceasta – la gâtul tău și în comportamentul tău.

  Ziua învestiturii este un moment de neuitat, dar vei întâlni unul și mai important, și mai emoționant – momentul unui nou angajament, ce îți va aduce multă bucurie, ție și prietenilor tăi. Știi care?

  Ai descoperit de ceva timp că îți place să ai în preajmă un anumit Prieten. Te cunoaște ca nimeni altul și ai început să simți că te iubește, în ciuda imperfecțiunilor tale. Ai văzut că poți vorbi cu El oricând despre orice. Te uimește că există Cineva dispus să renunțe la viața Lui chiar pentru tine și observi cum crește în sufletul tău dorința de a fi mereu împreună cu El. Înseamnă că a sosit ziua cea mare. Prietenii tăi, văzuți și nevăzuți, sunt în preajmă, bucuroși și emoționați. Și, mai presus de oricine, este El, Prietenul în Numele Căruia închei cel mai important legământ, care te va însoți în noile activități, luni și ani de zile, până în veșnicie.

  Da, mă refer la ziua botezului tău. Dacă această zi încă nu a sosit, poți să începi de astăzi să faci planuri pentru ea. Dacă ai trăit-o deja, adu-ți aminte de frumusețea ei și reînnoiește astăzi angajamentul luat atunci. 

  Ceva s-a schimbat (sau se va schimba) la tine prin acest eveniment și toți pot vedea aceasta. Pentru că ai ascultat (sau vei asculta) îndemnul lui Petru – „Pocăiți-vă și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh.” (Fapte 2:38), vei fi atins de adierea veșniciei.

  Cătălin Strîmbu, pastor Conferința Muntenia

  UN NOU ANGAJAMENT - 2019. “Pocăiți-vă”, le-a zis Petru, “și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh”. Faptele Apostolilor 2:38
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...