Pregătit

“Pocăiți-vă”, le-a zis Petru, “și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh”. Faptele Apostolilor 2:38

„Dacă cineva m-ar întreba vreodată care este prima decizie foarte importantă luată vreodată? Aș răspunde fără să stau pe gânduri. Decizia de a intra într-o relație cu Dumnezeu materializată prin botez. Era o zi de toamnă timpurie. Împreună cu încă alte cinci persoane am intrat in apa botezului pentru a spune în văzul tuturor că de atunci înainte eu voi sluji Domnului. Peste doar o săptămână au avut loc atentatele de la World Trade Center New York. Urmăream la TV cum se desfășurau activitățile și credeam că în cel mai scurt timp o să vină Domnul. Mă simțeam pregătit. Abia așteptăm să se întoarcă. Timpul a trecut și Domnul nu a venit încă. El încă întârzie pentru că mai sunt suflete de salvat. Poate pentru tine Cerul încă mai așteaptă! Tu ai luat decizia să-l urmezi pe Isus și să intru în relație cu El prin botez?

De ce să nu faci asta chiar azi?”

Olivian Huean, pastor de tineret Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video