Iubirea doare

Dimpotrivă, fiți buni unii cu alții, miloși, și iertați-vă unul pe altul, cum v-a iertat și Dumnezeu pe voi în Hristos. Efeseni 4:32

Realitatea vieții noastre este că, ajungem destul de des în situația de a ne face rău unii altora, de a ne răni unii pe alții. Cu intenție sau fără intenție, premeditat sau inopinat, stricăm relații frumoase. Uneori, lucrurile sunt destul de grave! 

Pentru a nu deteriora calitatea vieții noastre, Pavel ne învață cea mai bună cale de a repara relațiile stricate în felul acesta. El ne spune că avem la îndemână o soluție miraculoasă, care poate reface orice relație: iertarea!

Și suntem chemați să iertăm, nu potrivit meritelor celui care ne-a greșit, ci potrivit iertării pe care ne-a oferit-o Dumnezeu! Spunea C.S. Lewis: „Să fii creștin înseamnă să ierți ceea ce este de neiertat pentru că și Dumnezeu ți-a iertat ție ce era de neiertat!”

Așa cum spunea și Domnul Isus: „și iartă-Ne nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm…”

Adi Ţucmeanu, pastor, Turnu Măgurele

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video