În vârful Legii

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  În încercarea Sa, de a-i ține pe oameni aproape, Dumnezeu a dat un set de reguli, cunoscute ca „Cele zece porunci”. În prima dintre ele, El cere să nu avem alți dumnezei afară de El, iar acum, punând față în față prima poruncă cu textul de azi, nu pot să nu te întreb: cum poți avea alți dumnezei, dacă este unul singr? Ce L-a determinat pe Dumnezeu să înceapă cele zece porunci în felul acesta?

  Viața fiecăruia dintre noi, este ca o piramidă, ca un piedestal, iar în vârf, este un loc unic și special, pentru cea mai importantă ființă din viața ta. În mod normal, acea secțiune a vieții noastre se numește Dumnezeu. Dar oamenii, au început să pună acolo ființe care nu există: Baal, Dagon, Hermes, s.a., sau persoane cunoscute, dragi, dar care capătă o importanță supremă pentru viața lor: părinți, prieteni, vedete, etc. Din nefericire, alți oameni plasează în acel loc special, și obiecte fără viață: telefonul, filme, mâncare… Dacă astăzi, construcția vieții tale ar fi vizibilă pentru toți, ce s-ar vedea? Este Dumnezeu acolo unde ar trebui să fie în viața ta, sau împarte locul acela cu o mulțime de alți dumnezei ce concurează cu El în viața ta? La finalul timpului, tot ce va conta va fi întrebarea simplă: Cine a fost Dumnezeu pentru viața ta? Dar Isus Hristos?

  Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

  În vârful Legii - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...