Alege

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  Atunci când primeşti un test la şcoală ai de făcut multe alegeri pentru a da răspunsul corect. Trăim într-o lume în care zilnic trebuie să facem alegeri, iar alegerile spirituale sunt şi mai importante.

  Multă vreme oamenii au crezut că dacă vrei să ajungi la Dumnezeu, ai mai multe lucruri pe care trebuie să le faci. Și astfel s-au adăugat multe reguli, iar simpla credință în Isus s-a pierdut.

  Există grupuri care afirmă că nu te poți ruga singur, că trebuie să te rogi prin intermediul lor pentru a ajunge la Dumnezeu. Textul acesta ne învață că există un singur Dumnezeu și un singur drum care duce la El. 

  Ca mediator, Isus este singura persoană care poate să rezolve conflictul tău de neascultare față de Dumnezeu. De ce numai Isus? Simplu: deoarece El A PLĂTIT PREȚUL IERTĂRII păcatului.

  Mai mult decât atât, deşi este divin, ISUS ESTE DE NATURĂ UMANĂ şi te poate înţelege căci a învins ispite cu care te confrunţi şi tu azi.

  Isus este Dumnezeu. El a devenit om și stă între Dumnezeu și om. El este singurul care poate aduce oameni la Dumnezeu și el este singurul care LA ADUS PE DUMNEZEU LA OM. Isus singur – nu există mai multe alegeri. 

  Alege-L şi azi să te reprezinte înainte lui Dumnezeu.

  Gusti Angheluţă, director exploratori

  Alege - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...