Alege

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  Atunci când primeşti un test la şcoală ai de făcut multe alegeri pentru a da răspunsul corect. Trăim într-o lume în care zilnic trebuie să facem alegeri, iar alegerile spirituale sunt şi mai importante.

  Multă vreme oamenii au crezut că dacă vrei să ajungi la Dumnezeu, ai mai multe lucruri pe care trebuie să le faci. Și astfel s-au adăugat multe reguli, iar simpla credință în Isus s-a pierdut.

  Există grupuri care afirmă că nu te poți ruga singur, că trebuie să te rogi prin intermediul lor pentru a ajunge la Dumnezeu. Textul acesta ne învață că există un singur Dumnezeu și un singur drum care duce la El. 

  Ca mediator, Isus este singura persoană care poate să rezolve conflictul tău de neascultare față de Dumnezeu. De ce numai Isus? Simplu: deoarece El A PLĂTIT PREȚUL IERTĂRII păcatului.

  Mai mult decât atât, deşi este divin, ISUS ESTE DE NATURĂ UMANĂ şi te poate înţelege căci a învins ispite cu care te confrunţi şi tu azi.

  Isus este Dumnezeu. El a devenit om și stă între Dumnezeu și om. El este singurul care poate aduce oameni la Dumnezeu și el este singurul care LA ADUS PE DUMNEZEU LA OM. Isus singur – nu există mai multe alegeri. 

  Alege-L şi azi să te reprezinte înainte lui Dumnezeu.

  Gusti Angheluţă, director exploratori

  Alege - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...