Scara noastră

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  Fiind copil tare-mi plăcea să mă cațăr în pomii înalți mai ales în aceia în care găseam cuiburi de păsărele cu ouă sau pui. Îmi plăcea să ajung pe înâlțimi și locuri pe unde ceilalți copii nici nu îndrăzneau să viseze. Mă cățăram pe garduri, pe case și chiar pe stâlpii de electricitate. Când întreceam măsura eram și pedepsit pe măsură. Însă pe clădirea școlii nu mă urcasem niciodată. Dar într-o zi am găsit soluția. În spatele școlii era un stejar așa de gros de era nevoie ca trei să ne dăm mâinile pentru a-l cuprinde. Avea trei crengi mari, iar una dintre ele cât un copac normal de mare se întindea deasupra acoperișului școlii. A fost o adevărată provocare să-l cațăr, dar am ajuns și pe cea mai înaltă clădire din sat. 

  Orice țintă, oricât de măreață, oricât de dificilă de realizat, poate fi atinsă în viață dacă găsim un mijloc de a ajunge la ea. Ca să călătorim de pe un continent pe altul am construit vaporul, iar mai târziu avionul, iar pentru a ajunge de pe pământ pe lună sau aproape de stele am construit nave spațiale și sateliți. Dar pentru a ajunge la Dumnezeu ce putem face? Într-o zi Iacov a visat o scară așezată pe pământ care ajungea până în cer. Pe ea urcau și coborau îngerii. Biblia spune că această scară îl simbolizează pe Isus. Prin El ajung îngerii la noi și prin El avem cale de acces în Rai.

  Croitoru Ionuț, pastor, Transilvania de. Sud

  Scara noastră - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Înțelepciunea care vine de Sus

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...