Scara noastră

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  Fiind copil tare-mi plăcea să mă cațăr în pomii înalți mai ales în aceia în care găseam cuiburi de păsărele cu ouă sau pui. Îmi plăcea să ajung pe înâlțimi și locuri pe unde ceilalți copii nici nu îndrăzneau să viseze. Mă cățăram pe garduri, pe case și chiar pe stâlpii de electricitate. Când întreceam măsura eram și pedepsit pe măsură. Însă pe clădirea școlii nu mă urcasem niciodată. Dar într-o zi am găsit soluția. În spatele școlii era un stejar așa de gros de era nevoie ca trei să ne dăm mâinile pentru a-l cuprinde. Avea trei crengi mari, iar una dintre ele cât un copac normal de mare se întindea deasupra acoperișului școlii. A fost o adevărată provocare să-l cațăr, dar am ajuns și pe cea mai înaltă clădire din sat. 

  Orice țintă, oricât de măreață, oricât de dificilă de realizat, poate fi atinsă în viață dacă găsim un mijloc de a ajunge la ea. Ca să călătorim de pe un continent pe altul am construit vaporul, iar mai târziu avionul, iar pentru a ajunge de pe pământ pe lună sau aproape de stele am construit nave spațiale și sateliți. Dar pentru a ajunge la Dumnezeu ce putem face? Într-o zi Iacov a visat o scară așezată pe pământ care ajungea până în cer. Pe ea urcau și coborau îngerii. Biblia spune că această scară îl simbolizează pe Isus. Prin El ajung îngerii la noi și prin El avem cale de acces în Rai.

  Croitoru Ionuț, pastor, Transilvania de. Sud

  Scara noastră - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...