O vorbă bună

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  „Nu ştiu dacă ai avut nevoie vreodată de cineva care să pună o vorbă bună pentru tine. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta. Când eram la liceu, am căutat să împlinesc ceea ce spune Dumnezeu în porunca a patra. În consecinţă, am avut probleme serioase cu un profesor care preda o materie pe care o aveam doar sâmbăta. Atunci, în afară de rugăciune, am căutat un intermediar, un mediator care să pună o vorbă bună pentru mine în faţa acelui profesor. Din fericire am găsit doi profesori care au mijlocit pentru mine şi astfel s-a deschis o portiţă pentru ca problema să fie rezolvată. Apoi a trebui să merg chiar eu pentru a-mi apăra cauza. Fără ajutorul lui Dumnezeu şi fără vorba bună pusă de colegii profesorului care îmi făcea greutăţi, nu cred că aş fi putut să rezolv nimic.

  În ceea ce-L priveşte pe Dumnezeu, nu se poate vorbi despre faptul că El nu ar vrea să comunice cu noi sau că ne evită. De ce este nevoie de mijlocirea Domnului Isus? Din simplul motiv că Mântuitorul a fost ca noi, a trăit printre noi, a suferit pe pământul acesta. El S-a făcut asemenea oamenilor şi a murit pentru ca oamenii să poată beneficia de viaţa veşnică. Apelează şi tu, zilnic, la serviciile Marelui Mijlocitor!”

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  O vorbă bună - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...