O vorbă bună

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  „Nu ştiu dacă ai avut nevoie vreodată de cineva care să pună o vorbă bună pentru tine. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta. Când eram la liceu, am căutat să împlinesc ceea ce spune Dumnezeu în porunca a patra. În consecinţă, am avut probleme serioase cu un profesor care preda o materie pe care o aveam doar sâmbăta. Atunci, în afară de rugăciune, am căutat un intermediar, un mediator care să pună o vorbă bună pentru mine în faţa acelui profesor. Din fericire am găsit doi profesori care au mijlocit pentru mine şi astfel s-a deschis o portiţă pentru ca problema să fie rezolvată. Apoi a trebui să merg chiar eu pentru a-mi apăra cauza. Fără ajutorul lui Dumnezeu şi fără vorba bună pusă de colegii profesorului care îmi făcea greutăţi, nu cred că aş fi putut să rezolv nimic.

  În ceea ce-L priveşte pe Dumnezeu, nu se poate vorbi despre faptul că El nu ar vrea să comunice cu noi sau că ne evită. De ce este nevoie de mijlocirea Domnului Isus? Din simplul motiv că Mântuitorul a fost ca noi, a trăit printre noi, a suferit pe pământul acesta. El S-a făcut asemenea oamenilor şi a murit pentru ca oamenii să poată beneficia de viaţa veşnică. Apelează şi tu, zilnic, la serviciile Marelui Mijlocitor!”

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  O vorbă bună - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...