Avocatul

Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

Oricine știe ce este și ce face un avocat. Avocatul este un mijlocitor. În viața de zi cu zi avocatul trebuie plătit pentru serviciile lui, chiar dacă uneori pierde procesul în care suntem implicați. Spre deosebire de acești avocați plătiți și cu posibilități limitate, există un Avocat, Isus Hristos, care se oferă gratuit să ne apere și să ne salveze de condamnare. Știi care este partea aproape incredibilă? Isus nu doar că face acest lucru gratuit, dar a mai și plătit paguba produsă de noi. Iar plata pentru păcatele noastre nu a fost una foarte ieftină ci chiar viața Lui. De fapt, nu există altcineva în univers care să fi putut plăti un preț atât de mare pentru iertarea noastră. 

Ce ar trebui să fac eu? Ar trebui să-L rog să fie și avocatul meu. El nu poate salva pe cineva dacă acesta nu dorește. Însă nu-i așa că tu îți dorești acest lucru?

Daniel Chirileanu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video