Imposibil de iubit

Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

Miliarde de oameni s-au perindat pe acest pământ de-a lungul istoriei, fiecare cu neajunsurile și problemele lui, cu năzuințele și aspirațiile lui, cu goana după mai mult și mai bine. Omenirea și cerul au fost definitiv legate între ele prin Persoana scumpă a Domnului Isus. O singură mână a mângâiat pe cei ce n-au primit niciodată o atingere blândă. O singură privire a ocrotit pe cei de la care toți își întorceau privirea. Orice lacrimă sau suspin, orice neputință sau dezamăgire sunt cunoscute de Cel care Și-a asumat cel mai greu rol din istorie: acela de a-l mântui pe om. Nu este nimeni în cer sau pe pământ care să poată iubi mai mult decât El. 

Gândește-te la cineva imposibil de iubit. Poate Irod, poate Hitler sau poate altcineva… În inima Omului Isus Hristos a fost și este loc pentru oricine acceptă această iubire. Nu este nimeni în cer sau pe pământ care să poată fi în același timp și în cer și pe pământ în afară de Isus Hristos. Acceptă-l ca Mântuitor și cerul poate fi al tău încă de astăzi!

Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video