Imposibil de iubit

  Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5

  Miliarde de oameni s-au perindat pe acest pământ de-a lungul istoriei, fiecare cu neajunsurile și problemele lui, cu năzuințele și aspirațiile lui, cu goana după mai mult și mai bine. Omenirea și cerul au fost definitiv legate între ele prin Persoana scumpă a Domnului Isus. O singură mână a mângâiat pe cei ce n-au primit niciodată o atingere blândă. O singură privire a ocrotit pe cei de la care toți își întorceau privirea. Orice lacrimă sau suspin, orice neputință sau dezamăgire sunt cunoscute de Cel care Și-a asumat cel mai greu rol din istorie: acela de a-l mântui pe om. Nu este nimeni în cer sau pe pământ care să poată iubi mai mult decât El. 

  Gândește-te la cineva imposibil de iubit. Poate Irod, poate Hitler sau poate altcineva… În inima Omului Isus Hristos a fost și este loc pentru oricine acceptă această iubire. Nu este nimeni în cer sau pe pământ care să poată fi în același timp și în cer și pe pământ în afară de Isus Hristos. Acceptă-l ca Mântuitor și cerul poate fi al tău încă de astăzi!

  Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova

  Imposibil de iubit - 2019. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos! 1 Timotei 2:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...