Primiți cu Isus

Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

Pentru exploratorii care locuiesc într-un centru urban, bătutul la ușă sau soneria de la intrare nu aduce cu sine o emoție plăcută și de dorit. Cel mai adesea, poate fi vorba de cineva care vrea să-ți vândă ceva de care nu ai nevoie, sau să-ți ceară ceva ce încă nu ți-ai propus să oferi. Însă lucrurile se schimbă total, când în spatele ușii este un cunoscut, un om drag de care te leagă o mulțime de amintiri, un coleg sau prieten de la club, venit în vizită. O astfel de așteptare aduce cu sine imediata deschidere a ușii însoțită de bucuria revederii.

Dar cum ți s-ar părea, ca la ușa ta să apară chiar Isus? Te-ai simți inconfortabil să deschizi, de teamă că ar vrea să-ți dea ceva ce încă nu vrei sau să-ți ceară ceva ce nu-ți place? În această zi, Isus vrea să-ți spună că a bătut de atâtea ori la ușa inimii tale și încă mai bate… Fiecare gând înălțător din mintea ta, este un beep de la El, fiecare devoțional prins în tabără sau la biserică este un mod al lui de a-ți cere prietenia. Tu I-ai deschis?

Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video