Primiți cu Isus

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  Pentru exploratorii care locuiesc într-un centru urban, bătutul la ușă sau soneria de la intrare nu aduce cu sine o emoție plăcută și de dorit. Cel mai adesea, poate fi vorba de cineva care vrea să-ți vândă ceva de care nu ai nevoie, sau să-ți ceară ceva ce încă nu ți-ai propus să oferi. Însă lucrurile se schimbă total, când în spatele ușii este un cunoscut, un om drag de care te leagă o mulțime de amintiri, un coleg sau prieten de la club, venit în vizită. O astfel de așteptare aduce cu sine imediata deschidere a ușii însoțită de bucuria revederii.

  Dar cum ți s-ar părea, ca la ușa ta să apară chiar Isus? Te-ai simți inconfortabil să deschizi, de teamă că ar vrea să-ți dea ceva ce încă nu vrei sau să-ți ceară ceva ce nu-ți place? În această zi, Isus vrea să-ți spună că a bătut de atâtea ori la ușa inimii tale și încă mai bate… Fiecare gând înălțător din mintea ta, este un beep de la El, fiecare devoțional prins în tabără sau la biserică este un mod al lui de a-ți cere prietenia. Tu I-ai deschis?

  Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

  Primiți cu Isus - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...