La cină!

Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

Dimineață am auzit când “ai bătut la ușă”. Am vrut să-ți deschid: să mă rog, să citesc devoționalul… dar am văzut că am câteva notificări pe Facebook și am uitat. Din această cauză am pierdut autobuzul spre școală și m-am trezit cu absență la ora de chimie. 

Am auzit când “ai bătut la ușă” în timpul testului la istorie. Am vrut să-ți deschid dar nu am învățat și evident că profesoara m-a prins copiind!

Am auzit când “ai băut la ușă” să nu răspund provocărilor colegilor mei. Și știi că am luat decizia să nu mai lovesc. Dar așa mă enervează când îmi spun: pocăitul – păcălitul! După-amiază m-am certat și cu părinții!

Te rog, acum că ți-am deschis, să nu mai pleci. Hai să cinăm împreună! Rămâi peste noapte și de mâine să încercăm să facem ordine în viața mea, căci despărțit de Tine nu pot face nimic!

Ciprian Andra – masterghid, Petroșani

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video