În jurul mesi

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  Seara este momentul cel mai frumos din casă. Toți se adună în jurul mesei și se bucură de clipe de părtășie, de ocazia de a povesti fiecare experiența zilei. Tatăl este acasă, petrece timp cu copiii la un joc, o poveste, un exercițiu mai greu la matematică… Mama pregătește ca de obicei o masă îmbietoare!

  E seară și toți sunt acasă!

  Un astfel de moment alege Isus să petreacă cu tine. Un moment de seară! O cină! Pe lângă timpul minunat petrecut la masă, este momentul părtășiei. Isus bate la ușă iar tu alegi dacă Îi deschizi sau nu. Chiar dacă programul din această seară este plin, totuși nu ești curios să Îi asculți povestea?  El nu vine ca să te mustre, să îți arate câte porunci sunt și câte din ele cunoști. Vrea doar să cineze cu tine. Să stați de vorbă. Să te asculte. El ți-a dat nenumărate învățături, acum vrea doar să fie cu tine. El cu tine și tu cu El. În seara asta poate tu vorbești mai mult. Cine știe câtă bucurie îți poate aduce vizita Lui.

  Îți doresc să petreci o seară de neuitat!

  Alina Mogheri, Sibiu

  În jurul mesi - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...