El bate!

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  Bună dimineața! Auzi bătăi în ușă? Oare acestea te-au trezit!? Te dai jos din pat, cu ochii întredeschiși, mergi spre ușă… Parcă de acolo se aude ciocănitul…si cum te apropii, se aude tot mai tare! Te întrebi oare cine sa fie la ora asta? Te uiți pe vizor si acolo se afla cel mai bun Prieten al tău.

  Azi Isus a venit la tine și vrea să-ți ofere toate binecuvântările Sale. Te iubește atât de mult încât nu vrea să te piardă! În fiecare zi El se gândește la tine și chiar acum îți face o vizită… Se află lângă tine in timp ce citești aceste rânduri.

  Poți sa alegi, deschizi sau mai lași să bată… poate se va plictisi și va pleca. Isus dorește să intre în inima ta și poate curăța orice urmă de răutate din ea. Funcționează doar dacă ii deschizi. El nu va forța ușa ci așteaptă răbdător să I se deschidă.

  De ai ceva probleme sau sunt anumite lucruri care te despart de El spune-le lui Isus în rugăciune sau mai bine invita-L înăuntru și poți să-i spui totul la cină… El te va ajuta cu toată puterea lui! 

  Te-ai gândit? Deschizi…?!

  Ionuț Miholcan, Instructori Exploratori Baia Mare

  El bate! - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...