El bate!

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  Bună dimineața! Auzi bătăi în ușă? Oare acestea te-au trezit!? Te dai jos din pat, cu ochii întredeschiși, mergi spre ușă… Parcă de acolo se aude ciocănitul…si cum te apropii, se aude tot mai tare! Te întrebi oare cine sa fie la ora asta? Te uiți pe vizor si acolo se afla cel mai bun Prieten al tău.

  Azi Isus a venit la tine și vrea să-ți ofere toate binecuvântările Sale. Te iubește atât de mult încât nu vrea să te piardă! În fiecare zi El se gândește la tine și chiar acum îți face o vizită… Se află lângă tine in timp ce citești aceste rânduri.

  Poți sa alegi, deschizi sau mai lași să bată… poate se va plictisi și va pleca. Isus dorește să intre în inima ta și poate curăța orice urmă de răutate din ea. Funcționează doar dacă ii deschizi. El nu va forța ușa ci așteaptă răbdător să I se deschidă.

  De ai ceva probleme sau sunt anumite lucruri care te despart de El spune-le lui Isus în rugăciune sau mai bine invita-L înăuntru și poți să-i spui totul la cină… El te va ajuta cu toată puterea lui! 

  Te-ai gândit? Deschizi…?!

  Ionuț Miholcan, Instructori Exploratori Baia Mare

  El bate! - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...