El bate!

Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

Bună dimineața! Auzi bătăi în ușă? Oare acestea te-au trezit!? Te dai jos din pat, cu ochii întredeschiși, mergi spre ușă… Parcă de acolo se aude ciocănitul…si cum te apropii, se aude tot mai tare! Te întrebi oare cine sa fie la ora asta? Te uiți pe vizor si acolo se afla cel mai bun Prieten al tău.

Azi Isus a venit la tine și vrea să-ți ofere toate binecuvântările Sale. Te iubește atât de mult încât nu vrea să te piardă! În fiecare zi El se gândește la tine și chiar acum îți face o vizită… Se află lângă tine in timp ce citești aceste rânduri.

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Poți sa alegi, deschizi sau mai lași să bată… poate se va plictisi și va pleca. Isus dorește să intre în inima ta și poate curăța orice urmă de răutate din ea. Funcționează doar dacă ii deschizi. El nu va forța ușa ci așteaptă răbdător să I se deschidă.

De ai ceva probleme sau sunt anumite lucruri care te despart de El spune-le lui Isus în rugăciune sau mai bine invita-L înăuntru și poți să-i spui totul la cină… El te va ajuta cu toată puterea lui! 

Te-ai gândit? Deschizi…?!

Ionuț Miholcan, Instructori Exploratori Baia Mare

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

El bate! - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.