Deschide tu!

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  Pe vremea când eram acasă la părinţii mei, nu existau interfoane şi sonerii performante. Dacă cineva voia să ne viziteze, venea până la uşă şi bocănea sau suna la sonerie. Dacă se întâmpla să sune sau să bată cineva la uşă când eram şi eu, şi părinţii, dar şi sora mea acasă, se întâmpla că nu se grăbea nimeni să răspundă. De ce? Pentru că fiecare dintre noi aştepta să se grăbească celălalt.

  Uneori era nevoie de intervenţia părinţilor care să ne spună unuia dintre noi să deschidem uşa şi abia după aceea plecam spre uşă. Însă erau şi situaţii când ne grăbeam amândoi spre uşă atunci când auzeam soneria sau bătaia cu degetul. Când? Când ştiam că vine cineva drag (rude sau prieteni). Mai ales pe bunici îi aşteptam cu mare drag pentru că ştiam că vin cu multe bunătăţi de mâncare. Domnul Isus ne-a anunţat că va veni. Nu ştim când, dar ştim sigur că revenirea Sa va avea loc. El nu ne trimite mesaj nici pe telefon, nici pe reţelele de socializare. În schimb, ne-a spus că există nişte semne care prevestesc venirea Sa. Şi El vine cu răsplătiri veşnice. Eşti gata să-i deschizi inima? Îi vei da drumul în viaţa ta şi-L vei primi cum se cuvine? Nimeni nu poate face lucrul acesta în locul tău.

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  Deschide tu! - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...