Deschide tu!

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  Pe vremea când eram acasă la părinţii mei, nu existau interfoane şi sonerii performante. Dacă cineva voia să ne viziteze, venea până la uşă şi bocănea sau suna la sonerie. Dacă se întâmpla să sune sau să bată cineva la uşă când eram şi eu, şi părinţii, dar şi sora mea acasă, se întâmpla că nu se grăbea nimeni să răspundă. De ce? Pentru că fiecare dintre noi aştepta să se grăbească celălalt.

  Uneori era nevoie de intervenţia părinţilor care să ne spună unuia dintre noi să deschidem uşa şi abia după aceea plecam spre uşă. Însă erau şi situaţii când ne grăbeam amândoi spre uşă atunci când auzeam soneria sau bătaia cu degetul. Când? Când ştiam că vine cineva drag (rude sau prieteni). Mai ales pe bunici îi aşteptam cu mare drag pentru că ştiam că vin cu multe bunătăţi de mâncare. Domnul Isus ne-a anunţat că va veni. Nu ştim când, dar ştim sigur că revenirea Sa va avea loc. El nu ne trimite mesaj nici pe telefon, nici pe reţelele de socializare. În schimb, ne-a spus că există nişte semne care prevestesc venirea Sa. Şi El vine cu răsplătiri veşnice. Eşti gata să-i deschizi inima? Îi vei da drumul în viaţa ta şi-L vei primi cum se cuvine? Nimeni nu poate face lucrul acesta în locul tău.

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Unirea

  De aceea, dați-vă și voi toate silințele ca să uniți cu credința voastră fapta; cu...

  Lucruri din belșug

  Căci, dacă aveți din belșug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să...

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...