Lasă ușa deschisă

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20

  La puțin timp după ce m-am căsătorit, într-o vineri seara după o săptămână în care am alergat foarte mult împreună cu soția mea, am plecat la biserică singur. Am mai zăbovit după serviciul divin la repetiția de cor și apoi încă puțin timp povestind cu niște prieteni. În sfârșit după ora 21.45 am ajuns acasă. Am sunat la ușă și așteptam să se deschidă ușa.

  Eram foarte obosit și abia așteptam să mă întind în pat și să dorm așa cum numai vineri seara poți dormi. Dar nimeni nu îmi deschidea. Am mai sunt de câteva zeci de ori și am înțeles ca soneria nu este o soluție să trezești pe cineva mai obosit decât mine. Am bătut în geamul de lângă patul unde dormea soția dar nici un răspuns. Atunci mi-am revizuit în minte toată săptămâna. Poate am greșit undeva și acum sunt pedepsit. Dar nu găseam nimic care să explice ușa încuiată. După jumătate de ora mi-am adus aminte că ușa din spate poate fi desfăcută din exterior. Am improvizat o unealtă care să-mi facă misiunea mai ușoară și am acționat. În câteva minute am intrat in casă. În același moment s-a trezit și soția nedumerită a întrebat: „Ce s-a întâmplat?”

  Poate și tu ești obosit de păcat, dar dacă știi că te trezești greu, lasă măcar ușa inimii tale deschisă. Dintre toate lucrurile care nu vrei să le ratezi intrarea lui Isus în viața ta este cel mai important!

  Ruben Atomei, director asistent, Departamentul Tneret, Confrința Moldova

  Lasă ușa deschisă - 2019. Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. Apocalipsa 3:20
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...