#PentruDomnul

  Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

  În zilele noastre, populațiile masai (Kenya și Tanzania) sunt cunoscute în întreaga lume prin aspect fizic, îmbrăcăminte și ritualuri. Bărbații și femeile masai, se împodobesc cu cercei, coliere de mărgele colorate și își ung pielea cu argilă roșie. Uneori poartă coame de leu, pene de struț și piei de leopard și se întrec în a sări cât mai sus, pe ritmurile unei muzici tribale. Toate cele enumerate mai sus, au sens din perspectiva zeului lor, Engai, pe care îl cinstesc în felul acesta.

  Dacă cineva ar realiza un documentar, cu exploratorii din România, despre uniforma lor, ritualul de la careu, specializări și cântece, despre cine ar vorbi? Te-ai gândit vreodată, că defapt noi suntem diferiți în această lume, așa cum un masai este imediat reperat ca fiind ceea ce este? Știu colegii tăi, faptul că ceea ce ești, faci sau spui are legătură cu Dumnezeul tău? Astăzi, nu mai este necesar să călătorim pe vapoare luni de zile pentru a ajunge în lumi neexplorate… Este suficient să postezi ceva pe o rețea de socializare, și o întreagă lume poate vedea „propovăduirea” ta.  Gândește-te acum, la faptul că poate tu ești singurul misionar prin care Isus poate ajunge vreodată la inima unui coleg al tău. Se regăsește Isus în ceea ce arăți lumii tale?

  Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

  #PentruDomnul - 2019. Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...