#PentruDomnul

  Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

  În zilele noastre, populațiile masai (Kenya și Tanzania) sunt cunoscute în întreaga lume prin aspect fizic, îmbrăcăminte și ritualuri. Bărbații și femeile masai, se împodobesc cu cercei, coliere de mărgele colorate și își ung pielea cu argilă roșie. Uneori poartă coame de leu, pene de struț și piei de leopard și se întrec în a sări cât mai sus, pe ritmurile unei muzici tribale. Toate cele enumerate mai sus, au sens din perspectiva zeului lor, Engai, pe care îl cinstesc în felul acesta.

  Dacă cineva ar realiza un documentar, cu exploratorii din România, despre uniforma lor, ritualul de la careu, specializări și cântece, despre cine ar vorbi? Te-ai gândit vreodată, că defapt noi suntem diferiți în această lume, așa cum un masai este imediat reperat ca fiind ceea ce este? Știu colegii tăi, faptul că ceea ce ești, faci sau spui are legătură cu Dumnezeul tău? Astăzi, nu mai este necesar să călătorim pe vapoare luni de zile pentru a ajunge în lumi neexplorate… Este suficient să postezi ceva pe o rețea de socializare, și o întreagă lume poate vedea „propovăduirea” ta.  Gândește-te acum, la faptul că poate tu ești singurul misionar prin care Isus poate ajunge vreodată la inima unui coleg al tău. Se regăsește Isus în ceea ce arăți lumii tale?

  Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

  #PentruDomnul - 2019. Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...