Convertirea unei Universități

  Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

  La 14 ani, Kaboo, prinţ liberian, este luat prizonier de un trib rival. Acesta scapă în mod miraculor din faţa morţii, iar apoi se converteşte la creştinism datorită unei misionare; este botezat şi îşi schimbă numele în Samuel Morris. Din dorinţa de a-L  cunoaşte mai bine pe Dumnezeu pentru a deveni şi el misionar în poporul său, Samuel călătoreşte în America. Pe parcursul întregii călătorii, le vorbeşte marinarilor despre Hristos, iar muţti dintre ei ajung să îşi schimbe viaţa în urma mărturiilor tânărului. Ajuns la Universitatea Taylor, exemplul credinţei lui l-a transformat într-un lider pentru studenţi şi l-a făcut o provocare pentru facultate. În 1893, la aproximativ 20 de ani, Samuel Morris se îmbolnăveşte şi moare. După înmormântare, mulţi dintre colegii lui se hotărăsc să plece în Africa pentru a-i continua proiectele.

  Conducătorul Universităţii Taylor a spus: „Samuel Morris credea că vine la Universitate pentru a se pregati pentru misiunea sa în Africa, dar defapt, a pregătit Universitatea pentru misiunea sa în întreaga lume.”

  Dumnezeu ne cere să-I fim parteneri în lucrarea de salvare a sufletelor. El te cheamă pe tine să I te alături. Unde vor duce paşii tăi azi?

  Andrada Sîngeorzan, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Convertirea unei Universități - 2019. Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Înțelepciunea care vine de Sus

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...