Convertirea unei Universități

  Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

  La 14 ani, Kaboo, prinţ liberian, este luat prizonier de un trib rival. Acesta scapă în mod miraculor din faţa morţii, iar apoi se converteşte la creştinism datorită unei misionare; este botezat şi îşi schimbă numele în Samuel Morris. Din dorinţa de a-L  cunoaşte mai bine pe Dumnezeu pentru a deveni şi el misionar în poporul său, Samuel călătoreşte în America. Pe parcursul întregii călătorii, le vorbeşte marinarilor despre Hristos, iar muţti dintre ei ajung să îşi schimbe viaţa în urma mărturiilor tânărului. Ajuns la Universitatea Taylor, exemplul credinţei lui l-a transformat într-un lider pentru studenţi şi l-a făcut o provocare pentru facultate. În 1893, la aproximativ 20 de ani, Samuel Morris se îmbolnăveşte şi moare. După înmormântare, mulţi dintre colegii lui se hotărăsc să plece în Africa pentru a-i continua proiectele.

  Conducătorul Universităţii Taylor a spus: „Samuel Morris credea că vine la Universitate pentru a se pregati pentru misiunea sa în Africa, dar defapt, a pregătit Universitatea pentru misiunea sa în întreaga lume.”

  Dumnezeu ne cere să-I fim parteneri în lucrarea de salvare a sufletelor. El te cheamă pe tine să I te alături. Unde vor duce paşii tăi azi?

  Andrada Sîngeorzan, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Convertirea unei Universități - 2019. Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Intervenţii pozitive

  Dumnezeu ne cheamă să ne bucurăm de libertate. Doar că o asemenea libertate nu poate fi deplină decât dacă este legată de o slujire bazată pe iubire. Îndrăzneşte să urmezi o asemenea terapie chiar şi numai într-o manieră preventivă!

  Trioul perfect care trece linia sfârșitului

  Doamne, ajută-ne să iubim mai mult Cuvântul Tău și mai puțin cuvintele noastre! PROVOCARE: Încearcă să memorezi astăzi un psalm care îți place în mod deosebit!

  Vasárnapi missziómunka

  „Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és...