Articolul precedentRoda – beată de bucurie
  Articolul următorIrod – păcat fundamental

  Vestea bună!

  Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

  „Cuvântul evanghelie vine din limba greacă, evanghelion și înseamnă „veste bună”. Folosirea expresiei a primit mare relevantă după bătălia de la Marathon când 10.000 de greci au învins 30.000 de perși. În Atena toată populația aștepta să afle deznodământul luptei. De pe câmpul de luptă un soldat a alergat distanța de peste 42 de kilometri iar când a ajuns în Atena a reușit să strige doar un cuvânt: „Evanghelion!”, apoi a murit. În cinstea lui avem până astăzi proba atletică numită maraton.

  Cei care mărturisesc că sunt urmași ai lui Hristos, sunt îndemnați să ducă o veste bună. Vestea că orice om poate fi salvat. Bârfa, ura, defăimarea și alte astfel de păcate ar trebi să fie total străine de vocabularul lor. Alege azi duci și să fii o veste bună. Mai mult decât titluri și distincții societatea are nevoie de caractere și de speranță. „

  Ruben Atomei, director asistent, Departamentul Tneret, Confrința Moldova

  Vestea bună! - 2019. Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Înțelepciunea care vine de Sus

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...