Folosește unealta ta

  Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15

  M-am plimbat prin câteva țări la viața mea, dar niciodată n-am predicat acolo. Am vizitat obiectivele turistice, am vorbit cu oamenii locului, am mâncat cele mai alese delicatese (de maximum 10 euro), dar n-am predicat. Și nici n-o să fac asta vreodată, pentru că nu acesta e darul meu. Dar, totuși, e un îndemn al lui Dumnezeu pentru fiecare dintre copiii Săi, așa că trebuie să-L ascult – cu o mică și neînsemnată modificare. Cu bucurie mă voi duce în toată lumea, voi vorbi cu fiecare făptură pe care o voi întâlni, fiindcă vreau să aflu cât mai multe despre acea parte anume de pe mapamond. Așa sunt eu, mai curios din fire. Dar nu cred că o să predic, pentru că încă nu mi-am dezvoltat acest dar.. 

  În schimb când ajung acasă, o să aștern pe hârtie ce am văzut și ce am aflat și mă voi ruga cu toată ființa ca vreun misionar zelos să citească ce am scris eu și să predice Evanghelia acelor oameni. Nu toți suntem făcuți să predicăm, nu toți avem darul lui Cicero sau al lui Billy Graham. Dar dacă poți să predici, fie prin vorbire, fie prin comportament, prin stilul de viață, fă-o. Și nu te duce la capătul lumii pentru asta, începe să-ți predici ție și vezi dacă te schimbi după asta.

  Eu am darul de a scrie. Tu?

  Lorel Atomei, redactor șef Explo Times

  Folosește unealta ta - 2019. Apoi le-a zis: “Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură. Marcu 16:15
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...