Golul din noi

Dar cum vor chema pe Acela în care n’au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14

Se spune că orice om ”are în ființa lui un gol în formă de Dumnezeu”. Unul dintre martirii creștini a afirmat acest lucru special. Asta înseamnă că inima și gândurile noastre sunt în permanentă căutare a Divinității. Dumnezeu ni se descopere pe diverse căi; prin natură, prin evenimente și prin Cuvântul Său. O problemă apare prin faptul că nu toți oamenii cunosc acest Cuvânt. Unii nu știu să citească, unii nu știu că există o carte cu ceea ce vrea Dumnezeu, alții se tem să citească singuri de frica rătăcirii și astfel o mulțime de oameni nu cunoaște decât foarte puțin despre Dumnezeu, despre iubirea Lui, despre planurile Lui și mai ales despre Salvare din păcat și moarte.

Acesta este motivul pentru care Dumnezeu ne invită pe noi să fim vestitorii adevărului despre El între semenii noștri. Ai putea să te gândești astăzi în ce fel poți vorbi cuiva despre iubirea Lui? Poți face acest lucru prin cuvinte sau prin gesturi.

Daniel Chirileanu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video