Cunoașterea

  Dar cum vor chema pe Acela în care n’au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14

  „Timp de mulţi ani, am crezut că în România toate păsările sunt negre, cenuşii şi maronii. Ştiam că pot avea câteva nuanţe sau pete de culoare, dar şi acestea tot din categoria negru, alb, maroniu. Văzusem şi câteva cu tentă de kaki… şi cam atât. Apoi, în tinereţe, am avut ocazia să merg împreună cu un grup de prieteni într-o o tabără specială de birdwatching (de observare a păsărilor). În acea ocazie, unul dintre cei mai mari ornitologi din România ne-a arătat zeci de specii de păsări. Le cunoştea toate semnele distinctive, ştia care sunt femele şi care sunt masculi, le ştia cântecul, ba chiar le imita strigătul de ajutor. Atunci am descoperit, cu mare uimire, că sunt multe păsări deosebit de frumoase şi multicolore chiar în România. Dacă nu ar fi fost cunoscătorul, aş fi rămas poate la acelaşi nivel de ignoranţă.

  Domnul Isus merită cunoscut. El este aşa de frumos şi are un caracter desăvârşit. Dar cum să fie cunoscut de către oameni dacă nu există un propovăduitor, un cunoscător care să vorbească despre El? Fără noi, alţii nu-L vor cunoaşte şi vor pieri în cenuşiul ignoranţei. Astăzi rolul meu şi misiunea ta este de a vorbi despre El şi de a-L prezenta în toată frumuseţea Sa.„”

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  Cunoașterea - 2019. Dar cum vor chema pe Acela în care n'au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n'au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...