Cunoașterea

  Dar cum vor chema pe Acela în care n’au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14

  „Timp de mulţi ani, am crezut că în România toate păsările sunt negre, cenuşii şi maronii. Ştiam că pot avea câteva nuanţe sau pete de culoare, dar şi acestea tot din categoria negru, alb, maroniu. Văzusem şi câteva cu tentă de kaki… şi cam atât. Apoi, în tinereţe, am avut ocazia să merg împreună cu un grup de prieteni într-o o tabără specială de birdwatching (de observare a păsărilor). În acea ocazie, unul dintre cei mai mari ornitologi din România ne-a arătat zeci de specii de păsări. Le cunoştea toate semnele distinctive, ştia care sunt femele şi care sunt masculi, le ştia cântecul, ba chiar le imita strigătul de ajutor. Atunci am descoperit, cu mare uimire, că sunt multe păsări deosebit de frumoase şi multicolore chiar în România. Dacă nu ar fi fost cunoscătorul, aş fi rămas poate la acelaşi nivel de ignoranţă.

  Domnul Isus merită cunoscut. El este aşa de frumos şi are un caracter desăvârşit. Dar cum să fie cunoscut de către oameni dacă nu există un propovăduitor, un cunoscător care să vorbească despre El? Fără noi, alţii nu-L vor cunoaşte şi vor pieri în cenuşiul ignoranţei. Astăzi rolul meu şi misiunea ta este de a vorbi despre El şi de a-L prezenta în toată frumuseţea Sa.„”

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  Cunoașterea - 2019. Dar cum vor chema pe Acela în care n'au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n'au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...