Cunoașterea

  Dar cum vor chema pe Acela în care n’au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14

  „Timp de mulţi ani, am crezut că în România toate păsările sunt negre, cenuşii şi maronii. Ştiam că pot avea câteva nuanţe sau pete de culoare, dar şi acestea tot din categoria negru, alb, maroniu. Văzusem şi câteva cu tentă de kaki… şi cam atât. Apoi, în tinereţe, am avut ocazia să merg împreună cu un grup de prieteni într-o o tabără specială de birdwatching (de observare a păsărilor). În acea ocazie, unul dintre cei mai mari ornitologi din România ne-a arătat zeci de specii de păsări. Le cunoştea toate semnele distinctive, ştia care sunt femele şi care sunt masculi, le ştia cântecul, ba chiar le imita strigătul de ajutor. Atunci am descoperit, cu mare uimire, că sunt multe păsări deosebit de frumoase şi multicolore chiar în România. Dacă nu ar fi fost cunoscătorul, aş fi rămas poate la acelaşi nivel de ignoranţă.

  Domnul Isus merită cunoscut. El este aşa de frumos şi are un caracter desăvârşit. Dar cum să fie cunoscut de către oameni dacă nu există un propovăduitor, un cunoscător care să vorbească despre El? Fără noi, alţii nu-L vor cunoaşte şi vor pieri în cenuşiul ignoranţei. Astăzi rolul meu şi misiunea ta este de a vorbi despre El şi de a-L prezenta în toată frumuseţea Sa.„”

  Viorel Dascălu, pastor Conferința Moldova

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...