Scuza seculară

  Dar cum vor chema pe Acela în care n’au crezut? Și cum vor crede în Acela, despre care n’au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14

  Un refren pe care îl auzim în lumea creștină când vine vorba de misiune, este acela că oameni sunt seculari și că nu mai vor să audă de Dumnezeu. Acest lucru este cât se poate de adevărat, dar Biblia ne învață că nu trebuie să ne mulțumim cu această stare a lucrurilor. 

  Isus deplângea lipsa lucrătorilor când se uita la o lume care moare fără o relație salvatoare cu Dumnezeu. Cu alte cuvinte noi trebuie să contextualizăm, să adaptăm mesajul atât pentru omul intelectual, de știință, ateu cât și pentru omul de rând.

  Mai mult de 2 miliarde de oameni nu au auzit vestea cea bună. Acest verset cheamă la un răspuns din partea fiecăruia. Oricine poate să aducă oamenii din jur, mai aproape de influență lui Dumnezeu, sau la un nivel de maturitate spirituală prin care să aibă mai multe șanse la o relație salvatoare și cât mai strânsă cu El. 

  Oriunde te miști în această lume, fie că vorbești sau pur și simplu te afli, El vrea că să fii o persoană care propovăduiește împăcarea cu Dumnezeu. Trăiește o viață, care să îi facă chiar și pe cei mai înverșunați atei să creadă în Dumnezeul tău!

  Robert Costache, pastor de tineret, Peretu

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ajutorul tău contează

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Iertare

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Păstrază-te curat

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Un păcătos iertat

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Sărutul cuvintelor

  Doamne, fă Tu ca din gura noastră să iasă doar săruturi care să aline durerea celor din jur! PROVOCARE: Gândește-te la un lucru frumos pe care ai vrut să-l spui cuiva de mult timp, dar ai tot amânat! Ce-ar fi să i-l spui chiar astăzi?

  „A föld és a rajta lévő dolgok is megégnek”

  „Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütőkemence, és olyanná lesz minden kevély és...