Gânduri de pace şi iubire

  Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11

  Un ofițer de marină, a fost numit, acum câţiva ani, căpetenie peste o insulă, în Oceanul Pacific.

  A plecat imediat cu familia sa să-și ia locul în primire.Pe când plutea pe mare a început o furtună groaznică,. Toți se credeau pierduţi. Singurul care își păstra cumpătul era ofițerul. Liniştea lui uimitoare a izbit-o puternic şi pe soția sa care n-a mai putut să se stăpânească şi i-a spus dojenitor.

  – Dacă ne-ai iubi mai mult, pe mine şi pe copilașii noștri, n-ai rămâne aşa de nepăsător în fata primejdiilor care ne pândesc!

  Ofițerul nu răspunse, dar, coborând în odăiţa lui, s-a întors îndată ţinând în mâna spada sa.

  A chemat-o pe soție și uitându-se încruntat la ea, a apropiat vârful spadei de pieptul ei. Biata femeie îngrozită a început să tremure din tot trupul… Dar groaza ei nu a durat mult, încetul cu încetul a început să surâdă.

  – Cum poţi să râzi, îi zise atunci bărbatul ei, când vârful unei spade se sprijină pe pieptul tău? Nu îţi e frică?

  – Frica, mie? Când ştiu că mânerul acestei spade e în mâna bărbatului meu? Nu ştiu eu cât mă iubeşte..!?

  – Ei bine, atunci cum vrei tu să-mi fie mie frică de această furtună? Ea e în mâna Părintelui meu ceresc, care mă iubeşte şi mai mult decât te iubesc eu, deși te iubesc atât de mult!

  Vezi tu… Dumnezeu este IUBIRE

  Domnul are faţă de noi doar gânduri de pace, dragoste şi bunătate. Dragostea vine din Divinitate,Lăsa-te iubit şi condus de cel mai iubitor Tată!!

  Todoran Luminiţa, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Gânduri de pace şi iubire - 2019. Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...