Gânduri de pace şi iubire

  Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11

  Un ofițer de marină, a fost numit, acum câţiva ani, căpetenie peste o insulă, în Oceanul Pacific.

  A plecat imediat cu familia sa să-și ia locul în primire.Pe când plutea pe mare a început o furtună groaznică,. Toți se credeau pierduţi. Singurul care își păstra cumpătul era ofițerul. Liniştea lui uimitoare a izbit-o puternic şi pe soția sa care n-a mai putut să se stăpânească şi i-a spus dojenitor.

  – Dacă ne-ai iubi mai mult, pe mine şi pe copilașii noștri, n-ai rămâne aşa de nepăsător în fata primejdiilor care ne pândesc!

  Ofițerul nu răspunse, dar, coborând în odăiţa lui, s-a întors îndată ţinând în mâna spada sa.

  A chemat-o pe soție și uitându-se încruntat la ea, a apropiat vârful spadei de pieptul ei. Biata femeie îngrozită a început să tremure din tot trupul… Dar groaza ei nu a durat mult, încetul cu încetul a început să surâdă.

  – Cum poţi să râzi, îi zise atunci bărbatul ei, când vârful unei spade se sprijină pe pieptul tău? Nu îţi e frică?

  – Frica, mie? Când ştiu că mânerul acestei spade e în mâna bărbatului meu? Nu ştiu eu cât mă iubeşte..!?

  – Ei bine, atunci cum vrei tu să-mi fie mie frică de această furtună? Ea e în mâna Părintelui meu ceresc, care mă iubeşte şi mai mult decât te iubesc eu, deși te iubesc atât de mult!

  Vezi tu… Dumnezeu este IUBIRE

  Domnul are faţă de noi doar gânduri de pace, dragoste şi bunătate. Dragostea vine din Divinitate,Lăsa-te iubit şi condus de cel mai iubitor Tată!!

  Todoran Luminiţa, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Gânduri de pace şi iubire - 2019. Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...