Gânduri de pace şi iubire

Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11

Un ofițer de marină, a fost numit, acum câţiva ani, căpetenie peste o insulă, în Oceanul Pacific.

A plecat imediat cu familia sa să-și ia locul în primire.Pe când plutea pe mare a început o furtună groaznică,. Toți se credeau pierduţi. Singurul care își păstra cumpătul era ofițerul. Liniştea lui uimitoare a izbit-o puternic şi pe soția sa care n-a mai putut să se stăpânească şi i-a spus dojenitor.

– Dacă ne-ai iubi mai mult, pe mine şi pe copilașii noștri, n-ai rămâne aşa de nepăsător în fata primejdiilor care ne pândesc!

Ofițerul nu răspunse, dar, coborând în odăiţa lui, s-a întors îndată ţinând în mâna spada sa.

A chemat-o pe soție și uitându-se încruntat la ea, a apropiat vârful spadei de pieptul ei. Biata femeie îngrozită a început să tremure din tot trupul… Dar groaza ei nu a durat mult, încetul cu încetul a început să surâdă.

– Cum poţi să râzi, îi zise atunci bărbatul ei, când vârful unei spade se sprijină pe pieptul tău? Nu îţi e frică?

– Frica, mie? Când ştiu că mânerul acestei spade e în mâna bărbatului meu? Nu ştiu eu cât mă iubeşte..!?

– Ei bine, atunci cum vrei tu să-mi fie mie frică de această furtună? Ea e în mâna Părintelui meu ceresc, care mă iubeşte şi mai mult decât te iubesc eu, deși te iubesc atât de mult!

Vezi tu… Dumnezeu este IUBIRE

Domnul are faţă de noi doar gânduri de pace, dragoste şi bunătate. Dragostea vine din Divinitate,Lăsa-te iubit şi condus de cel mai iubitor Tată!!

Todoran Luminiţa, Intructor exploratori, Tr.Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video