Pavaj din cer

  Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11

  O companie elveţiană a găsit soluţia pentru cele mai sofisticate gusturi: un telefon mobil făcut din aur roz cu sute de diamante încrustate. Costă doar 41.000 de euro. Designerul telefonului spune că acesta merită toţi banii. Ți-ar plăcea să ai un astfel de gadget? Mi-a plăcut reacția lui Emily, o tânără din Chicago, atunci când a primit aceeași întrebare: „Wow! Ce-i asta? Bucată de drum pavat din cer?”

  Oare știa Emily că apostolul Ioan a scris despre o uliță a Oraşului Sfânt care era din aur curat? Cred că ştia. La fel ca mine, ea nu se îndoiește de cuvintele lui Ioan. El doar raportează ceea ce a văzut în viziunea sa. Cuvintele literalmente adevărate sunt menite să ne spună că lucrurile pe care le apreciem atât de mult în această viață vor fi folosite pentru a deschide drumurile din cer.

  În comparație cu splendoarea pavajelor cereşti, se simte ironia creației omeneşti. Adevărata valoare a celor bogați în credință stă în lucrurile mici, care ne fac să apreciem oamenii și care ne învaţă să ne bucurăm de ceea ce contează cu adevărat. Avem nevoie și de lucruri mari, de proiecte personale de anvergură, de idei mărețe. E timpul să vrem mai mult de la viața noastră! Pentru aceasta avem promisiunile lui Dumnezeu care sunt nespus de mari și scumpe. Accesări record să avem la ele!

  Benjamin Stan

  Pavaj din cer - 2019. Căci Eu știu gândurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...