Drum în lucru

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6

  Cam o dată pe lună trebuie să circul pe un drum plin de gropi şi denivelări. Bineînţeles, există indicatoare: Pericol de accidente, Drum în lucru, Drum cu denivelări, Limitare de viteză. Întâlnesc diverse utilaje: freze, repartizoare, finisoare de asfalt. Câţiva oameni cu veste reflectorizante, căşti de protecţie şi palete dirijează traficul. Alţii, cu lopeţi în mână, împrăştie diverse materiale. Şi mă gândesc: „Ce frumos va arăta drumul când va fi gata! Ce neted va fi! Nu se va mai strica suspensia la maşină!”. Şi tot sper ca, data următoare când voi trece pe acolo, lucrările să fie terminate. Însă, nu se întâmplă aşa. Mai trebuie făcut un şanţ pentru canalizare, mai apare, din senin, câte o groapă nouă. Cam aşa stau lucrurile şi în viaţa noastră. Dumnezeu lucrează mereu ca să devenim acele persoane care doreşte El să fim. Este o lucrare care se întinde pe durata întregii noastre vieţi.

  Data viitoare când vei merge pe un drum cu denivelări, când vei trece peste o groapă, adu-ţi aminte că Dumnezeu este la lucru şi în viaţa ta, netezind „colţurile” sau îndreptând „strâmbăturile” caracterului tău. Tot ce trebuie să faci este să-L laşi să lucreze, ca să fii gata în ziua venirii Lui!

  Mirela Dascălu, Instructor de exploratori Vaslui

  Drum în lucru - 2019. Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Perfecționistul perfect

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...