Forma mea perfectă

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6

  Eram cu barca pe râul Șire din parcul cu animale din Malawi. Ne uitam uimiți la elefanții mari de pe mal, la gazelele și mistreții care veneau să se adape, la maimuțele ce țopăiau și ne priveau mirate, iar ghidul ca să ne mai amelioreze teama de hipopotamii și crocodilii care înnotau pe lângă barca noastră, ne-a spus o glumă despre cum a creat Dumnezeu hipopotamul. Se spune că a fost creat la urmă din materialele ce au rămas nefolosite. Așadar hipopotamul a ajuns să aibă o burtă mare, cu picioare scurte, cu piele fără păr, cu urechi aproape inexistente, și de rușine s-a ascuns în apă promițând că nu va mânca pește. Iată însă ce spune știința. Ochii, nasul și urechile hipopotamului sunt poziționate sus, în vârful capului. Asta le permite să se poată scufunda în apă sau nămol aproape în totalitate, evitând să se ardă la soare. Picioarele mici, pielea aproape fără păr și burta mare, toate sunt adaptate supraviețuirii în mediul acvatic.

  Dumnezeu a creat totul perfect și frumos dându-ne o lecție că tot ce începe duce la bun sfârșit. De asemenea Isus s-a întrupat și a dus până la capăt lucrarea de salavare a omenirii prin jertfa de pe cruce. Hristos mai are două lucruri de făcut: să se reîntoarcă pe nori cum a promis, și să-și termine lucrarea începută în mine. Oare cum voi arăta când Isus își va termina lucrarea Lui în mine? Perfect.

  Croitoru Ionuț, pastor, Transilvania de. Sud

  Forma mea perfectă - 2019. Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Publicate astăzi

  Patru cadrane SWOT

  Ia-ți timp să analizezi și să inventariezi bagajul de lucruri pozitive și aspectele slabe. Mântuitorul avea des obiceiul să Se retragă și să Se reorganizeze personal în legătură cu Tatăl Său. I-a luat deoparte și pe unii dintre ucenici și le-a spus: „Luați timpul acesta pentru voi; pregătiți-vă pentru situațiile complicate ce vor urma!” El știe că nu ne cunoaștem suficient și uneori ne întreabă ca și pe ucenicul Petru: „Ești sigur de ceea ce crezi despre tine?” Lasă-te astăzi întrebat de El!

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  „Íme az Isten Báránya”

  „Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit!” (Ján1,29)„Jánosnak természettől fogva ugyanolyan hibái...