Inima păcatului

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6

  Apariția păcatului nu se poate justifica. Biblia spune că efectele lui au fost atât de dramatice încât a cuprins rapid întreaga ființă umană și întreaga lume. Există un lucru pe care nimeni nu trebuie să-l învețe pe lumea aceasta, cum să păcătuiască. Ca urmare a acestei situații create de apariția răului, profetul Ieremia se întreba retoric: „Poate un etiopian să-și schimbe pielea, sau un pardos petele? Tot aşa, aţi putea voi să faceţi binele, voi care sunteţi deprinşi să faceţi răul?” Ieremia 13,23 Iar apostolul Pavel striga lipsit de putere: „Găsesc, dar, în mine legea aceasta: când vreau să fac binele, răul este lipit de mine. O, nenorocitul de mine, cine mă va izbăvi de acest trup de moarte?!” Romani 7, 21.24 

  În pofida acestei situații create, Dumnezeu a făcut un plan de reabilitare a ființei umane. Schimbarea inimii este nevoia noastră urgentă, iar această schimbare o poate face doar Domnul Isus. Însă omul are o parte importantă, alegerea. Am putea considera că este o chestiune simplă, însă  alegerea este în sine o luptă aprigă și permanentă. Nu te lăsa descurajat, nu te lăsa cuprins de deznădejde, alege și azi să-L lași pe Hristos să conducă spre biruință lupta vieții tale, iar El pentru că este credincios și drept o va îndeplini întru totul.

  Beniamin Sisu, pastor de tineret, Craiova-centru

  Inima păcatului - 2019. Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...