Inima păcatului

  Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6

  Apariția păcatului nu se poate justifica. Biblia spune că efectele lui au fost atât de dramatice încât a cuprins rapid întreaga ființă umană și întreaga lume. Există un lucru pe care nimeni nu trebuie să-l învețe pe lumea aceasta, cum să păcătuiască. Ca urmare a acestei situații create de apariția răului, profetul Ieremia se întreba retoric: „Poate un etiopian să-și schimbe pielea, sau un pardos petele? Tot aşa, aţi putea voi să faceţi binele, voi care sunteţi deprinşi să faceţi răul?” Ieremia 13,23 Iar apostolul Pavel striga lipsit de putere: „Găsesc, dar, în mine legea aceasta: când vreau să fac binele, răul este lipit de mine. O, nenorocitul de mine, cine mă va izbăvi de acest trup de moarte?!” Romani 7, 21.24 

  În pofida acestei situații create, Dumnezeu a făcut un plan de reabilitare a ființei umane. Schimbarea inimii este nevoia noastră urgentă, iar această schimbare o poate face doar Domnul Isus. Însă omul are o parte importantă, alegerea. Am putea considera că este o chestiune simplă, însă  alegerea este în sine o luptă aprigă și permanentă. Nu te lăsa descurajat, nu te lăsa cuprins de deznădejde, alege și azi să-L lași pe Hristos să conducă spre biruință lupta vieții tale, iar El pentru că este credincios și drept o va îndeplini întru totul.

  Beniamin Sisu, pastor de tineret, Craiova-centru

  Inima păcatului - 2019. Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...