Ploaie de mulțumiri

  Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

  Grea provocare, nu-i așa?  Cum să nu te îngrijorezi de nimic? Eram atât de stresat așteptând perioada tezelor… După ce am crescut mi-am dat seama că sigurul lucru pe care adulții îl au în plus față de copii este îngrijorarea! Da, crește odată cu vârsta.

  Era o zi foarte călduroasă de Sabat. Trecuseră multe săptămâni în care nu apăruse pe cer nici urmă de nor. Pământul era crăpat de lipsa apei, iar recolta de pe câmp aproape compromisă. Era nevoie urgent de ploaie! În biserică…o grămadă de oameni îngrijorați! Dar în acea Sâmbătă am fost martor la ceva extraordinar. Pastorul N. era în vizită la Ocnița și a văzut îngrijorarea oamenilor. Cu o siguranță ieșită din comun L-a rugat pe Dumnezeu să dea ploaie. Dragul meu, foarte rar am mai văzut o ploaie așa generoasă! În câteva clipe cerul s-a întunecat, picurii mari au început să cadă, iar ogoarele oamenilor au primit mult așteptata hrană. 

  Știu că pare greu să crezi, dar nu ai nimic de pierdut! Indiferent prin ce treci, mulțumește-i astăzi lui Dumnezeu că e lângă tine!

  Adrian Dorgo, Coordonator Exploratori, Conferința Transilvania de Nord

  Ploaie de mulțumiri - 2019. Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...