Stai lângă Isus!

  Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

  Care sunt lucrurile pentru care te îngrijorezi tu?

  Ești la vârsta la care te gândești la ce liceu vei merge, ce vei studia, ce meserie vei avea în viitor? Presiunile din partea părinților sunt destul de mari și te gândești cum să faci să reușești ca să nu îi dezamăgești.

   Poate te confrunți cu presiunea anturajului, vorbe urâte, țigări, alcool, minciuni, note mici. “Toți o fac, de ce să nu  o fac și eu?!” Nu vrei să râdă nimeni de tine iar acest lucru te frământă și te face să te îngrijorezi.

  Dacă vor afla părinții? Dacă voi fi prins? Dacă?

  Nu știu dacă ți-ai dat seama, dar cu cât te depărtezi mai mult de Dumnezeu, cu atât începi să te îngrijorezi mai mult.

  Maria stătea la picioarele lui Isus și primea din partea Lui acea putere care o ajuta să învingă orice îngrijorare, în timp ce Marta alerga și se îngrijora, pierzând din vedere faptul că Isus este acolo și o aștepta să vină la El. Dar ea era convinsă că pentru a ajunge la Isus e nevoie să faci tot felul de lucruri.

  Versetul de azi ne îndeamnă să nu ne îngrijorăm de nimic, și în orice lucru să aducem cererile noastre, prin rugăciune, lui Dumnezeu. Iar pacea Lui ne va păzi inimile și gândurile. Te invit să nu Îl lași pe Isus să aștepte!

  Ciprian Tăutan – mastergid, Apateu

  Stai lângă Isus! - 2019. Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...