Pe munte

  Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

  Iubesc munții, natura și călătoriile! Vreau să îți povestesc în această dimineața cum, adolescent fiind am trăit una din experienţele în care Tatăl Ceresc răspunde la rugăciune. 

  Într o duminică frumoasă de toamnă, împreună cu grupa de companioni am plecat în excursie pe Postăvarul! Vremea frumoasă de toamna parcă te chema pe munte. După aproximativ o oră de mers a apărut îngrijorarea noastră, cauzată de nori care au acoperit soarele, iar teama ca ploaia va începe în curând a cuprins inimile noastre. În câteva minute a început ploaia, făcând drumul nostru anevoios, greoi și neplăcut. 

  În acele momente, ne am oprit și l-am rugat pe Dumnezeu să oprească ploaia. Răspunsul a venit imediat: ploaia s-a transformat în ninsoare! 

  Nu am putut decât să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru răspunsul la cererea noastră, pentru ca zăpadă nu ne mai uda aşa cum o făcea ploaia, iar drumul nu mai era acoperit cu noroi ci cu un covor alb de nea!

  Experienţa avută în acea excursie mi-a rămas întipărita în minte toată viața. Am învățat să aduc înaintea Domnului toate îngrijorările mele și să îi mulțumesc pentru orice răspuns primit la cererea făcută. 

  Trăim astăzi într o lume plină de suspans, de neprevăzut, de necunoscut și de imprevizibil! 

  Oricare ar fi activitatea noastră zilnică, fiecare categorie de vârstă va avea mereu îngrijorări specifice!

  Nu știu care e îngrijorarea ta în această dimineața, însă nu ezita să I-o spui Tatălui Nostru. 

  Lasă-L pe El să se îngrijoreze pentru tine și vei fi uimit de răspunsul primit.

  Grama Claudiu Adrian, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Pe munte - 2019. Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...