Pe munte

  Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

  Iubesc munții, natura și călătoriile! Vreau să îți povestesc în această dimineața cum, adolescent fiind am trăit una din experienţele în care Tatăl Ceresc răspunde la rugăciune. 

  Într o duminică frumoasă de toamnă, împreună cu grupa de companioni am plecat în excursie pe Postăvarul! Vremea frumoasă de toamna parcă te chema pe munte. După aproximativ o oră de mers a apărut îngrijorarea noastră, cauzată de nori care au acoperit soarele, iar teama ca ploaia va începe în curând a cuprins inimile noastre. În câteva minute a început ploaia, făcând drumul nostru anevoios, greoi și neplăcut. 

  În acele momente, ne am oprit și l-am rugat pe Dumnezeu să oprească ploaia. Răspunsul a venit imediat: ploaia s-a transformat în ninsoare! 

  Nu am putut decât să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru răspunsul la cererea noastră, pentru ca zăpadă nu ne mai uda aşa cum o făcea ploaia, iar drumul nu mai era acoperit cu noroi ci cu un covor alb de nea!

  Experienţa avută în acea excursie mi-a rămas întipărita în minte toată viața. Am învățat să aduc înaintea Domnului toate îngrijorările mele și să îi mulțumesc pentru orice răspuns primit la cererea făcută. 

  Trăim astăzi într o lume plină de suspans, de neprevăzut, de necunoscut și de imprevizibil! 

  Oricare ar fi activitatea noastră zilnică, fiecare categorie de vârstă va avea mereu îngrijorări specifice!

  Nu știu care e îngrijorarea ta în această dimineața, însă nu ezita să I-o spui Tatălui Nostru. 

  Lasă-L pe El să se îngrijoreze pentru tine și vei fi uimit de răspunsul primit.

  Grama Claudiu Adrian, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Pe munte - 2019. Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...