Pe cuvânt de dragoste

Dacă zice cineva: “Eu iubesc pe Dumnezeu”, și urăște pe fratele său, este un mincinos; căci cine nu iubește pe fratele său, pe care-l vede, cum poate să iubească pe Dumnezeu, pe care nu-L vede? 1 Ioan 4:20

Te întreb:  ai putea să trăiești fără să știi că mama, tata sau frații te iubesc? Nu îmi imaginez cum ar fi lumea, zilele sau nopțile de acasă fără dragostea celor dragi. Dragostea ne ține atât de aproape unii de alții. Cuvintele calde ale mamei, îmbrățișarea tatălui sau zâmbetele fraților sunt cele mai frumoase imagini din lume. Cu ele creștem în fiecare zi. Biruim necazuri și ne dezvoltăm continuu. 

Dragostea este sentimentul care nu are nevoie de cuvinte. Prin gesturi ne spune totul. Dragul meu, dacă te rogi, mergi la biserică, nu uita să iubești sincer și serios pe Dumnezeu. Te poți gândi la câte lucruri frumoase a făcut pentru tine. La corpul tău minunat, la mintea ta isteață, la frumusețea pe care ți-a dăruit-o, la livezile și câmpiile minunate primite din dragostea Lui. Da, iubește prin cântare, rugăciune și mici gesturi pe Dumnezeul tău. Să pleci astăzi cu El mai departe.

Doru Parascinet, Director Tineret Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video