Fără pașaport

  Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu, și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi. Ioan 14:1-3

  Inima ucenicilor este cuprinsă de teamă. Isus le spune că mai rămâne puţin timp printre ei, după care trebuie să plece undeva unde ucenicii săi nu-L pot urma. Petru întreabă surprins: „de ce nu pot veni după Tine acum? Eu îmi voi da viaţa pentru Tine.” Ioan 13:37 

  Ucenicii, nu înţelegeau despre ce vorbeşte Isus, şi ceea ce nu cunoaştem, ne umple cu frică şi nesiguranţă. Viitorul lor era necunoscut, ceţos, plin de mister, dacă Maestrul  lor pleacă. Dar unde şi de ce? Pentru ei, până la momentul dat, El reprezenta siguranţa. El era în stare să liniştească şi marea furtunoasă. Lângă El ţi traiul lor era asigurat, fiindcă putea să hrănească mii de oameni. Viaţa lor nu era periclitată de boli incurabile, fiindcă în faţa Lui leprosul se vindeca, paraliticul mergea, surdul auzea şi chiar şi mortul învia. 

  Siguranţa viitorului s-a transformat deodată în ceva nesigur, neclar şi înspăimântător. Cum vor îndura viaţa fără Isus.?

  Şi astăzi avem de a face cu mulţi oameni stresaţi, anxioşi şi deprimaţi. Mulţi îşi duc grija pentru traiul de zi cu zi, pentru războaiele purtate în lume, pentru calamităţile naturale nesfârşite. Nimeni nu este în siguranţă. 

  Dar Isus îţi spune astăzi: „Chiar dacă situaţia noastră este nesigură, nu lăsa inima ta să se frământe. Mai bine lasă-te în mâna Mea, nu intra în panică, nu dispera, fiindcă Eu vin după tine şi te duc într-un loc unde grijile nu te vor mai ajunge şi viitorul tău este asigurat”

  Szabo Ernő, instructor exploratori, Trans. Sud

  Fără pașaport - 2019. Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu, și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi. Ioan 14:1-3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...