Pot totul!

  Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13

  Ți s-a întâmplat vreodată să spui că nu mai poți, că vrei să renunți la tot?  Ei bine să știi că nu ești singurul care ai spus acest lucru. Am avut multe momente în care simțeam că nu mai pot, nu mai găsesc cale de ieșire dintr-o situație sau nu știu cum să demarez vreun proiect la care m-am angajat să îl fac cu entuziasm maxim și în încercările mele de a găsi modalitatea cea mai frumoasă și cea mai bună de a duce la bun sfârșit proiectul m-am trezit că parcă toate ideile și toate gândurile s-au evaporat și nu știu ce să fac.

  EI bine se întâmpla într-o primăvară în care îmi plănuiam cu mare grijă prima mea tabără de vara pentru Licurici. Mai participasem la organizarea altor tabere dar nu ca organizator principal. La început mi s-a părut foarte simplu să găsesc activități, drumeții, tema principală asupra căreia să îndrept gândul fiecărui participant dar nu a fost chiar atât de simplu. Nu aveam echipă și nici o perspectivă care să-mi arate că în tabăra organizată de mine să fie vreun participant. Ce să mai vorbesc de viziunea pe care o aveam că voi putea dezvolta acest program să fie și funcțional. Speriată de ce îmi stătea în față m-a apucat panica de-a dreptul și căutam să găsesc cum să fac. În iureșul evenimentelor și cuprinsă de panică am uitat un lucru esențial însă nu mi-a fost greu să recunosc unde greșisem, să îmi văd neputința și să apelez la ajutorul Lui. Cred că atunci am învățat să depind de El în fiecare pas, să Il rog să îmi fie aproape, să mă inspire și mai ales să mă întărească. M-am lăsat întru totul în mâna Lui iar El m-a călăuzit într-un mod minunat. Am găsit oameni devotați care m-au sprijinit în organizare, am avut un bucătar excepțional, un capelan care atunci când l-am rugat nu a ezitat să vină și totul a mers ca pe roate. Prima tabără a fost modestă dar am avut oameni care mi-au spus că L-au întâlnit aici pe Isus, care au spus că i-am conștientizat de cât de important este să redescoperi că poți să depinzi întru totul de El.  A fost momentul în care mi-am dat seama că “pot totul în Hristos care mă întărește” iar acest verset a devenit motto-ul meu. Nu uita că atunci când crezi că ai ajuns la capătul puterilor Isus îți spune că în El totul e posibil. Isus să devină și tăria ta ca să fi un învingător!

  Szasz-Gerocs Gertrud-Laura, Coordonator Exploratori Cluj

  Pot totul! - 2019. Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...