Articolul precedentIacov – religie, pur și simplu
  Articolul următorIacov – vorba dulce

  Sparge gheața

  Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13

  Aceasta afirmaţie a Apostolului Pavel face parte din categoria încurajărilor pe care ai vrea sa le citeşti să le reciteşti în fiecare zi. Doar braţele celui care luptă, doar picioarele celui care aleargă vor primi puterea şi binecuvântarea divină pentru a birui. 

  Uite, învaţă lecţia perseverenţei din următoarea imagine! Doi copii se jucau într-o zi de iarna pe un lac îngheţat. Era o zi perfectă de vacanţă! Într-un moment de neatenţie, săniile îi poartă spre o zonă unde gheaţa era subţire şi unul dintre copii cade în apa atât de rece. Cu eforturi supraomeneşti, tovarăşul de joacă l-a adus pe suprafaţă solidă de gheaţă, după mai multe încercări nereuşite. Întrebat cum a reuşit să-l salveze, având în vedere ca era un lucru destul de greu chiar şi pentru un adult cu atât mai mult pentru copil, acesta a răspuns: ,, Nu a fost nimeni care să-mi spună că e imposibil! Dacă eu nu aş fi putut să-l salvez, nu ar fi fost nimeni în jur care să poată!”

  Gândeşte-te dacă tu ai făcut tot ce poţi pentru a oferi ajutor semenilor tăi! Chiar dacă mulţimea te va descuraja, nu te opri! Mergi înainte! Cere-i ajutorul lui Dumnezeu acolo unde simţi că nu mai poţi sau nu ştii! El nu a dezamăgit niciodată!

  Elvira Rusin Ion, părinte, Cervenia

  Sparge gheața - 2019. Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...