Articolul precedentIacov – vorba dulce
  Articolul următorIacov – condiția supremă

  Pe ultima sută de metri

  Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13

  Imagineză-ți că ești pe autostradă. Ești pe banda de viteză. Traficul e destul de mare așa că toată lumea merge încet chiar și pe banda pe care ești tu. Peste 10 km trebuie să ieși de pe autostradă luând-o la dreapta. Ai GPS-ul pornit dar volumul nu e dat la maxim.

  La un moment dat, o mașină de pe banda din dreapta ta, încearcă să intre in fața ta. Ești frustrat de asta și nu îl lași. Acesta, în ciuda încapățânării tale, încearcă din nou și din nou și din nou să intre în fața ta. Nu ști de ce și începe să te enerveze din ce în ce mai tare. Și cu cât de enervezi mai mult, cu atât ești mai concentrat pe a nu îl lăsa pe el să intre. Esti atât de distras de ceea ce se întâmplă, încât nu auzi GPS-ul când îți spune că mai sunt 5km, 1km. De odată, te trezești din starea de concentrare in care te afli și îți dai seama că mai sunt 300 de metri până la ieșire. Te panichezi și nu ști ce să faci. Frânezi și îl lași pe cel care de vreo jumătate de ora încearcă să intre în fața ta să intre ca tu să poți intra în locul lui pe cealaltă banda ca să nu ratezi ieșirea.

  Uneori, uităm să ne concentrăm la ceea ce trebuie și ajungem să fim mai concentrați asupra lucrurilor care ne distrag atenția de la scopul nostru. Și chiar asta vrea satana să facă: să de distragă de la Dumnezeu și de la lucrurile pe care vrem să le schimbăm în bine. De cele mai multe ori, eșuăm să facem ceea ce Dumnezeu vrea pentru că ne lăsăm distrași.

  Petruta Suciu, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...