Articolul precedentIacov – vorba dulce
  Articolul următorIacov – condiția supremă

  Pe ultima sută de metri

  Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13

  Imagineză-ți că ești pe autostradă. Ești pe banda de viteză. Traficul e destul de mare așa că toată lumea merge încet chiar și pe banda pe care ești tu. Peste 10 km trebuie să ieși de pe autostradă luând-o la dreapta. Ai GPS-ul pornit dar volumul nu e dat la maxim.

  La un moment dat, o mașină de pe banda din dreapta ta, încearcă să intre in fața ta. Ești frustrat de asta și nu îl lași. Acesta, în ciuda încapățânării tale, încearcă din nou și din nou și din nou să intre în fața ta. Nu ști de ce și începe să te enerveze din ce în ce mai tare. Și cu cât de enervezi mai mult, cu atât ești mai concentrat pe a nu îl lăsa pe el să intre. Esti atât de distras de ceea ce se întâmplă, încât nu auzi GPS-ul când îți spune că mai sunt 5km, 1km. De odată, te trezești din starea de concentrare in care te afli și îți dai seama că mai sunt 300 de metri până la ieșire. Te panichezi și nu ști ce să faci. Frânezi și îl lași pe cel care de vreo jumătate de ora încearcă să intre în fața ta să intre ca tu să poți intra în locul lui pe cealaltă banda ca să nu ratezi ieșirea.

  Uneori, uităm să ne concentrăm la ceea ce trebuie și ajungem să fim mai concentrați asupra lucrurilor care ne distrag atenția de la scopul nostru. Și chiar asta vrea satana să facă: să de distragă de la Dumnezeu și de la lucrurile pe care vrem să le schimbăm în bine. De cele mai multe ori, eșuăm să facem ceea ce Dumnezeu vrea pentru că ne lăsăm distrași.

  Petruta Suciu, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Pe ultima sută de metri - 2019. Pot totul în Hristos, care mă întărește. Filipeni 4:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...