Nu te îngrijora

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9

Se întâmplă uneori, ca privind foarte critic la propria persoană să concluzionăm că nu merităm dragostea lui Dumnezeu, să ne vedem mici și prea neînsemnați spre a fi în atenția cerului. Și ne îngrijorăm cu privire la asta și suferim și ne lăsăm măcinați de tot felul de sentimente.

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

 Cel mai bun apel „Nu te îngrijora!” a fost lansat de Serviciul Sănătăţii Publice din Statele Unite. Într-o declaraţie în care erau prezentate statistici cu privire la afecţiunile nervoase şi efectul negativ al îngrijorării asupra longevităţii, se spunea astfel: „Din câte se cunosc, nici o pasăre nu a căutat să construiască mai multe cuiburi decât vecina ei; nici o vulpe nu s-a agitat din cauză că nu are decât o singură vizuină în care să se ascundă; nici o veveriţă nu a murit de grija că nu ar fi strâns nuci suficiente pentru două ierni, nu doar pentru una şi nici un câine nu şi-a pierdut somnul din cauză că nu a strâns suficiente oase pentru la bătrâneţe.”

 Și, aș adăuga eu, nici-un om nu ar trebui să se îngrijoreze, deoarece mîntuirea, darul lui Dumnezeu ne-a fost oferit deja, la Golgota. Iar Dumnezeu nu-și ia niciodată darurile înapoi.

Daniel Mihăilă, pastor tineret, Conferința Muntenia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Nu te îngrijora - 2019. Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.