Articolul precedentPetru – scara virtuților
  Articolul următorIoan – conexiune totală

  Totul a fost plătit

  Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9

  Ai vrea să-ți cumperi o casă? Se poate: dacă vei învăța bine, vei avea un serviciu bun, sau poate afacerea proprie, venituri rezonabile și atunci, poate, vei putea să te gândești să-ți cumperi sau să-ți construiești o casă. Probabil, vei lua un credit imobiliar: o sumă suficientă să-ți cumperi casa, pe care o vei returna, cu dobânda de rigoare, în vreo treizeci de ani!

  Desigur, după treizeci de ani, te vei bucura să primești o notificare de la bancă, pe care să scrie că toată datoria ta a fost plătită! După treizeci de ani…

  Isus ne-a promis că ne pregătește o casă în cer. Mai mult decât atât: prin jertfa de pe Golgota, el a scris pe „factura” casei noastre „totul a fost plătit de Mine”. 

  Aceasta este mântuirea „prin har, prin credință și nu prin fapte”.

  Să-i mulțumim lui Isus pentru ea!

  Adi Ţucmeanu, pastor, Turnu Măgurele

  Totul a fost plătit - 2019. Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...