Articolul precedentIoan – conexiune totală
  Articolul următorIoan – dragoste și lumină

  Darul lui Dumnezeu pentru tine

  Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9

  Unul din sentimentele neplăcute este vina. Să fii împovărat de vinovăție, pentru acțiunile, cuvintele sau gesturile făcute te aruncă în starea de stres și neliniște. Eu am încercat să mă retrag dintre prieteni dar nu a funcționat. Am ascuns faptele și tot greu mi-a fost. Am negat, am evitat să le abordez dar nu s-a produs vreo schimbare.

  Vestea bună este că această situație poate fi rezolvată. S-ar putea să crezi că este greu, dar la Dumnezeu totul este posibil. Ai la îndemână rugăciunea. Nu fugii de ea. Când vei spune cu cuvintele tale cererea de ajutor lui Dumnezeu, poți fi sigur că nu te va ocoli. El va răspunde cu siguranță. De la Dumnezeu vine întotdeauna eliberarea și salvarea. Știi ceva, încrede-te în făgăduința lui. Darul lui Dumnezeu pentru tine este eliberarea de vină. Acum ai ocazia să-l primești. Fii încrezător!

  Doru Parascineț, Director Tineret Conferința Transilvania de Nord

  Darul lui Dumnezeu pentru tine - 2019. Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...