Darul lui Dumnezeu pentru tine

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine dela voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. Efeseni 2:8-9

Unul din sentimentele neplăcute este vina. Să fii împovărat de vinovăție, pentru acțiunile, cuvintele sau gesturile făcute te aruncă în starea de stres și neliniște. Eu am încercat să mă retrag dintre prieteni dar nu a funcționat. Am ascuns faptele și tot greu mi-a fost. Am negat, am evitat să le abordez dar nu s-a produs vreo schimbare.

Vestea bună este că această situație poate fi rezolvată. S-ar putea să crezi că este greu, dar la Dumnezeu totul este posibil. Ai la îndemână rugăciunea. Nu fugii de ea. Când vei spune cu cuvintele tale cererea de ajutor lui Dumnezeu, poți fi sigur că nu te va ocoli. El va răspunde cu siguranță. De la Dumnezeu vine întotdeauna eliberarea și salvarea. Știi ceva, încrede-te în făgăduința lui. Darul lui Dumnezeu pentru tine este eliberarea de vină. Acum ai ocazia să-l primești. Fii încrezător!

Doru Parascineț, Director Tineret Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor