Articolul precedentIoan – atingerea mâinii divine
  Articolul următorIoan – usă în cer

  Deasupra brazilor

  Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32

  O doamnă avea de făcut un drum lung cu trăsura printr-o pădure deasă. Era noapte, un întuneric de nu se vedea pic de zăranie. Auzea zgomote ciudate, i se părea că vede stafii alergând. Inima îi bătea cu putere. Era îngrozită şi se simțea pierdută. Cu toate acestea, vizitiul mâna fără teamă.

  – Cum vezi dumneata drumul?, îl întreba într-un târziu speriată, aşteptându-se la o nenorocire.

  – Lesne, răspunde el, privesc în sus! Calea mi-e trasată pe cer de creştetele brazilor.

  Să ridicăm așadar ochii în sus; de acolo vine Lumina.

  Credința este să crezi, chiar şi atunci când nu vezi, să te uiţi înainte urmărind Lumina de sus., aşa nu te rătăcești.

  Încrederea este virtutea iubirii, a te încrede în Cuvântul Creatorului, înseamnă un act de prețuire, respect şi iubire..

  Va veni o zi a răsplătirii, a mântuirii, a bucuriei.. Nimeni nu știe când. Dar ea va veni. Tu trebuie doar să crezi şi să urmezi drumul.

  Doreşti să zbori prin galaxii? Doreşti să ai călătorii nenumărate? Priveşte în sus şi nu te vei rătăci., fi plin de bucurie şi fericire așteptând ziua şi ceasul veșniciei…

  Todoran Luminita, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Deasupra brazilor - 2019. Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...