Curioșii

  Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32

  „Ţin minte o ocazie în care, mergând la cineva în vizită, s-a întâmplat ceva ce nu voi putea uita. Stăteam de vorba cu gazdele, adulţii familiei. La un moment dat, s-a auzit un mic zgomot la o uşă care dădea spre camera copiilor. Tatăl, dându-şi seama despre ce este vorba, s-a ridicat încet de pe scaun, a mers tiptil spre uşa cu pricina şi a tras de ea cu o mişcare bruscă. În momentul în care s-a deschis uşa, unul dintre băieţi a căzut jos instantaneu. Ce făcea? Asculta discuţia lipit de uşă. Cum te simţi când nu ştii ceva? Poţi dormi liniştit sau eşti un curios notoriu? 

  Poate că şi tu te-ai întrebat: „Cum adică, nici Fiul nu Ştie?” Cred că ai aflat explicaţia: Isus, ca Fiu al omului, a renunţat la atributele Sale de Dumnezeu, inclusiv la acela de Atotştiutor. Când S-a înălţat la cer Şi-a recăpătat toate atributele (mai puţin omniprezenţa) şi din nou a ştiut totul. De-a lungul timpului, mai mulţi teologi sau creştini simpli au încercat să o facă pe atotştiutorii. Au fixat date sau termene ale revenirii lui Isus. Astfel au ajuns să fie prooroci mincinoşi. Nu ai de unde să ştii datele ascunse ale lui Dumnezeu. Pregăteşte-te pentru ziua aceea, neştiută ca dată!”

  Ruben Atomei, director asistent, Departamentul Tneret, Confrința Moldova

  Curioșii - 2019. Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...