Când vine Tata?

Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Marcu 13:32

”Când vine tata?” Una dintre cele mai dese și complicate întrebări la care trebuie să răspundă o mamă. Când eram copil îi puneam mamei deseori această întrebare. Chiar dacă știam la ce oră vine tata de la serviciu și mă uitam întotdeauna la ceas pentru a face calculele, tot îmi plăcea mereu să întreb: ”Când vine tata?”

Acum, când sunt plecat în vreo delegație, copiii mei pun exact aceeași întrebare: ”Când vine tata?” Întrebarea a rămas aceeași, dar rolurile s-au schimbat. Copilul a devenit tată pentru copiii lui, iar aceștia vor trece la rândul lor în viitor prin aceeași schimbare de rol. Pentru Dumnezeu însă, de mii de ani nimic nu s-a schimbat. În ciuda faptului că suntem peste măsură de curioși și nerăbdători Dumnezeu a închis această informație despre timpul revenirii lui Isus într-un dosar pe coperta căruia scrie ”TOP SECRET”. El rămâne singurul care știe ora și minutul în care porțile cerului se vor deschide pentru cel mai fericit eveniment din istoria omenirii. 

Nu cumva o fi azi? Privește cerul!

Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video