Miracolul Cerului

Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21

La 31 martie 2017, se năștea Austin Douglas din Marea Britanie, un copil născut prematur, la 22 de săptămâni, care cântărea puțin peste 500 de grame și sfida șansele de supraviețuire care i-au fost date de medici. Micuțul a ajuns pe lume cu 18 săptămâni înainte de termen, iar doctorii au avertizat părinții că șansele copilului de supraviețuire sunt reduse, fiind mai mic decât palma mamei sale, iar pielea era atât de subțire încât i se puteau vedea organele care nu erau încă formate în totalitate. Mama sa îl consideră un copil „miracol”. 

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Este adevărat că pentru fiecare părinte copilul său reprezintă un miracol, însă, Isus este mai mult decât un fiu al Mariei și al lui Iosif, El este Fiul lui Dumnezeu, Miracolul Cerului. Prin El se manifestă mântuirea lui Yehova, prin El ni s-au deschis cătuşele păcatului şi suntem eliberați de sub osânda morţii. Dar, mai există o naștere miraculoasă: nașterea din nou! Prin minunea întrupării Fiului lui Dumnezeu, a devenit posibilă umanitatea Sa, iar prin jertfa de la cruce s-a deschis calea celor ce vor fi salvați prin miracolul nașterii din nou.

Ai experimentat tu această minune? Poate că azi e momentul unui miracol în viața ta: nașterea din nou!!!

Lucian Răcilă, director departament educaţie

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Miracolul Cerului - 2019. Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.