Miracolul Cerului

  Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21

  La 31 martie 2017, se năștea Austin Douglas din Marea Britanie, un copil născut prematur, la 22 de săptămâni, care cântărea puțin peste 500 de grame și sfida șansele de supraviețuire care i-au fost date de medici. Micuțul a ajuns pe lume cu 18 săptămâni înainte de termen, iar doctorii au avertizat părinții că șansele copilului de supraviețuire sunt reduse, fiind mai mic decât palma mamei sale, iar pielea era atât de subțire încât i se puteau vedea organele care nu erau încă formate în totalitate. Mama sa îl consideră un copil „miracol”. 

  Este adevărat că pentru fiecare părinte copilul său reprezintă un miracol, însă, Isus este mai mult decât un fiu al Mariei și al lui Iosif, El este Fiul lui Dumnezeu, Miracolul Cerului. Prin El se manifestă mântuirea lui Yehova, prin El ni s-au deschis cătuşele păcatului şi suntem eliberați de sub osânda morţii. Dar, mai există o naștere miraculoasă: nașterea din nou! Prin minunea întrupării Fiului lui Dumnezeu, a devenit posibilă umanitatea Sa, iar prin jertfa de la cruce s-a deschis calea celor ce vor fi salvați prin miracolul nașterii din nou.

  Ai experimentat tu această minune? Poate că azi e momentul unui miracol în viața ta: nașterea din nou!!!

  Lucian Răcilă, director departament educaţie

  Miracolul Cerului - 2019. Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Publicate astăzi

  Patru cadrane SWOT

  Ia-ți timp să analizezi și să inventariezi bagajul de lucruri pozitive și aspectele slabe. Mântuitorul avea des obiceiul să Se retragă și să Se reorganizeze personal în legătură cu Tatăl Său. I-a luat deoparte și pe unii dintre ucenici și le-a spus: „Luați timpul acesta pentru voi; pregătiți-vă pentru situațiile complicate ce vor urma!” El știe că nu ne cunoaștem suficient și uneori ne întreabă ca și pe ucenicul Petru: „Ești sigur de ceea ce crezi despre tine?” Lasă-te astăzi întrebat de El!

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  „Íme az Isten Báránya”

  „Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit!” (Ján1,29)„Jánosnak természettől fogva ugyanolyan hibái...