Miracolul Cerului

Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21

La 31 martie 2017, se năștea Austin Douglas din Marea Britanie, un copil născut prematur, la 22 de săptămâni, care cântărea puțin peste 500 de grame și sfida șansele de supraviețuire care i-au fost date de medici. Micuțul a ajuns pe lume cu 18 săptămâni înainte de termen, iar doctorii au avertizat părinții că șansele copilului de supraviețuire sunt reduse, fiind mai mic decât palma mamei sale, iar pielea era atât de subțire încât i se puteau vedea organele care nu erau încă formate în totalitate. Mama sa îl consideră un copil „miracol”. 

Este adevărat că pentru fiecare părinte copilul său reprezintă un miracol, însă, Isus este mai mult decât un fiu al Mariei și al lui Iosif, El este Fiul lui Dumnezeu, Miracolul Cerului. Prin El se manifestă mântuirea lui Yehova, prin El ni s-au deschis cătuşele păcatului şi suntem eliberați de sub osânda morţii. Dar, mai există o naștere miraculoasă: nașterea din nou! Prin minunea întrupării Fiului lui Dumnezeu, a devenit posibilă umanitatea Sa, iar prin jertfa de la cruce s-a deschis calea celor ce vor fi salvați prin miracolul nașterii din nou.

Ai experimentat tu această minune? Poate că azi e momentul unui miracol în viața ta: nașterea din nou!!!

Lucian Răcilă, director departament educaţie

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video