Va mântui pe poporul Lui

  Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21

  Cea mai mare emoție a unui părinte este la nașterea primului copil. Credeți-mă, știu ce spun! În zilele noastre, un alt moment emoționant înainte de nașterea copilului este acela în care medicul îți spune dacă vei avea băiat sau fată. Mă gândesc însă la Iosif căruia Însuși Dumnezeu i-a arătat printr-un înger aceste detalii, anunțându-l că va fi tată și spunându-i chiar și numele Băiatului. Dacă citim Biblia, știm că acesta nu este un lucru total neobișnuit, întrucât au mai fost și alți părinți înștiințați de îngeri despre nașterea copiilor lor. Cel mai uimitor lucru aici este că Iosif primește cea mai mare veste dată vreodată oamenilor: ”Va mântui pe poporul Lui de păcatele sale.” Câți părinți nu și-ar fi dorit să primească o asemenea veste! Începând de la Adam și Eva, fiecare familie a sperat că prin copilul lor va veni eliberarea de păcat. Privește-l pe micul Isus: un bebeluș neajutorat, mic și plăpând, căutând ocrotire și mângâiere. Dar în urechile lui Iosif și Maria, vorbele îngerului încă răsunau. Făgăduințele lui Dumnezeu urmau să se împlinească pentru Isus, iar ele sunt și pentru tine o asigurare puternică a faptului că viața ta este în mâinile Lui.

  Dorin Cristea, director de tineret, Conferința Moldova

  Va mântui pe poporul Lui - 2019. Ea va naște un Fiu, și-i vei pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul Lui de păcatele sale. Matei 1:21
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...