Articolul precedentDragă Tată,
  Articolul următorIstoria este în mâinile Lui

  Copleșit de bunătatea lui Dumnezeu

  Și Domnul a trecut pe dinaintea lui, și a strigat: „Domnul, Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare și milostiv, încet la mânie, plin de bunătate și credincioșie” – Exodul 34:6

  Spunem uneori: „Ce bun este Domnul! Astăzi am avut drumeție, cu grupa, ne-am rugat și nu a plouat!” Și este adevărat, Domnul este bun, atunci când este vreme bună. Dar Domnul este, la fel de bun, și când vremea nu este bună. Domnul este bun când ne bucurăm și când ne întristăm; când ne simțim bine, sau când suferim. Bunătatea Domnului, nu este circumstanțială! Indiferent de împrejurări, Biblia ne asigură de bunătatea lui Dumnezeu,

  Allen Francis Gardiner (1794–1851) a fost ofițer al Marinei Regale Britanice și misionar în Patagonia. De-a lungul serviciului său, a experimentat multe dificultăți fizice și greutăți. În ciuda problemelor sale, el a spus: „Atâta timp ce Dumnezeu îmi dă putere, eșecul nu mă va opri.” În 1851, la vârsta de 57 de ani, a murit de bolnav și flămând, pe insula Picton la vârful sudic al Americii de Sud. Când i-a fost găsit cadavrul, în apropiere, au găsit și jurnalul lui. A înregistrat luni de zile cum au suferit de foame, cum s-au îmbolnăvit și s-au stins tovarășii lui, a înregistrat și suferințele lui, foamea, setea, singurătatea. Ultima înregistrare din jurnalul lui era scrisă de o mână tremurândă, cu eforturi serioase pentru a putea scrie lizibil. Ultimele lui cuvinte au fost acestea: „Sunt copleșit de bunătatea lui Dumnezeu”!

  Domnul este bun, indiferent de împrejurări! Să nu ne îndoim niciodată de bunătatea Lui!


  Adrian Tucmeanu, Pastor – Conferinta Oltenia

  Copleșit de bunătatea lui Dumnezeu - 2020. Și Domnul a trecut pe dinaintea lui, și a strigat: "Domnul, Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare și milostiv, încet la mânie, plin de bunătate și credincioșie” - Exodul 34:6
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Publicate astăzi

  Patru cadrane SWOT

  Ia-ți timp să analizezi și să inventariezi bagajul de lucruri pozitive și aspectele slabe. Mântuitorul avea des obiceiul să Se retragă și să Se reorganizeze personal în legătură cu Tatăl Său. I-a luat deoparte și pe unii dintre ucenici și le-a spus: „Luați timpul acesta pentru voi; pregătiți-vă pentru situațiile complicate ce vor urma!” El știe că nu ne cunoaștem suficient și uneori ne întreabă ca și pe ucenicul Petru: „Ești sigur de ceea ce crezi despre tine?” Lasă-te astăzi întrebat de El!

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  „Íme az Isten Báránya”

  „Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit!” (Ján1,29)„Jánosnak természettől fogva ugyanolyan hibái...