Locul tău

  Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit; și a pus acolo pe omul pe care-l întocmise. – Geneza 2:8

  Fie că este vorba de școală, acasă, bunici… ne place să aparținem unui loc. Și atunci când iubim acel loc, ne întoarcem cu drag acolo.

  Dumnezeu l-a așezat pe om într-un loc special, în care să lucreze, să trăiască zi de zi și să se bucure de tot ce este acolo. O greșeală l-a făcut pe Adam să piardă acel loc și doar ne putem imagina cu câtă durere a ieșit pe acea poartă pentru totdeauna. Și i-a fost dor. A tânjit să vină înapoi dar știa că e prea târziu.

  Dumnezeu a pregătit și pentru tine un loc, o grădină, o casă, o biserică… un loc în care tu să te desfășori cu toate darurile tale, talentele pe care le ai, un loc în care poți arăta tuturor cine ești și ce poți face. Dumnezeu știe că acolo tu ești fericit și îi poți ajuta și pe alții să se bucure împreună cu tine.

  „Dumnezeu a sădit o grădină…și a pus acolo pe omul…”

  Tu ai găsit-o?


  Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferinta Transilvania de Sud

  Locul tău - 2020. Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit; și a pus acolo pe omul pe care-l întocmise. - Geneza 2:8
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...