Articolul precedentDragoste dolofană
  Articolul următorCutia Pandorei

  Îmbrăcăminte potrivită

  Domnul Dumnezeu a făcut lui Adam și nevestei lui haine de piele, și i-a îmbrăcat cu ele. – Geneza 3:21

  Când Dumnezeu i-a creat pe primii noștri părinți, El le-a îmbrăcat trupurile într-un veșmânt de slava, dar ei l au pierdut in păcat. O consecință imediata a neascultării lui Adam și a Evei a fost îndepărtarea acestui veșmânt de slava, Creatorul asigurându-le din nou îmbrăcăminte adecvată climatului unei lumi de păcat.

  Ne-a fost data o lumina și planul lui Dumnezeu a fost ca stilul cumpătat și vestimentația noastră sa atragă atenția minții celorlalți în vederea pregătirii pentru ceva mai bun.

  Noi suntem și trebuie sa fim deosebiți, sa fim deosebiți de lume și in ceea ce privește îmbrăcămintea. Ea are un impact asupra tuturor aspectelor vieții- fizic, mintal, social și nu in ultimul rând spiritual.

  John Wesley, renumitul reformator, a ținut o predica in care a prezentat cele șase principii biblice susținând îmbrăcămintea modesta, și au rezistat testului-timp.

  Fiți o lumina și in acest sens pentru cei din jurul vostru!


  Lavinia Poenaru, Conducator de Club – Conferinta Oltenia

  Îmbrăcăminte potrivită - 2020. Domnul Dumnezeu a făcut lui Adam și nevestei lui haine de piele, și i-a îmbrăcat cu ele. - Geneza 3:21
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...