Articolul precedentIubirea de mamă
  Articolul următorPrin puterea bogăției mele

  Asigurare familială

  Și, după ce treceau zilele de ospăț, Iov chema și sfințea pe fiii săi: se scula dis de dimineață și aducea pentru fiecare din ei câte o ardere de tot. Căci zicea Iov: „Poate că fiii mei au păcătuit și au supărat pe Dumnezeu în inima lor”. Așa avea Iov obicei să facă. – Iov 1:5

  Îți iubești familia? Ți-ar plăcea să-i știi în siguranța pe toți? Vrei să fiți împreuna în cer?

  Am o veste bună. Chiar dacă ești un copil, tu poți face ceva pentru ca familia ta să fie în siguranță acum, dar și în veșnicie.

  Pentru că încă suntem la început de an, aș vrea sa-ți formezi un nou obicei pentru timpul ce va urma: obiceiul lui Iov.
  Care era acesta? Iată trei indicii: dis-de-dimineață, ardere de tot, poate că…au păcătuit.

  Iov obișnuia să se trezească dis-de-dimineață, să strângă toată familia și să înceapă ziua cu Dumnezeu. Iar acolo la altar, Iov cerea iertare pentru el și pentru fiii lui. Îmi place să cred că-i amintea pe nume pe toți, întrucât aducea pentru fiecare câte o ardere de tot. Motivul? Poate că…au păcătuit…în inima lor. Nimic concret. Nici o faptă rea. La exterior totul era perfect. Nimeni nu putea reproșa nimic. Dar interiorul? Acela îl știa doar cel în cauză și Dumnezeu. Iar Iov știa că inima nu poate să o cunoască nimeni, pentru că „este nespus de înșelătoare și deznădăjduit de rea”. Și pentru că voia să își știe familia în siguranță, sub protecția sângelui ispășitor, pentru că dorea ca toți să fie mântuiți, așa cum dorești și tu, Iov se ruga ca inima lui și a celor dragi să fie cu totul a Domnului.

  În dimineața aceasta, te provoc să înveți obiceiul lui Iov: pune-ți familia în siguranță în fiecare dimineață. Mijlocește pentru tine și familia ta înaintea lui Dumnezeu cerând iertare. Prezintă-ți membri familiei pe nume înaintea Lui și cere o inimă bună, iubitoare pentru fiecare în parte, o inimă care să fie cu totul a Lui.

  Dacă vrei să ai speranța mântuirii pentru toți cei dragi, atunci ASIGURĂ-ȚI FAMILIA prin sângele lui Isus.


  Beni Țepuș, Conducator de Club – Conferinta Oltenia

  Asigurare familială - 2020. Și, după ce treceau zilele de ospăț, Iov chema și sfințea pe fiii săi: se scula dis de dimineață și aducea pentru fiecare din ei câte o ardere de tot. Căci zicea Iov: "Poate că fiii mei au păcătuit și au supărat pe Dumnezeu în inima lor". Așa avea Iov obicei să facă. - Iov 1:5
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fără retușuri

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  zidește drept

  Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace...

  Mustrarea Domnului

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)David...

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Publicate astăzi

  Patru cadrane SWOT

  Ia-ți timp să analizezi și să inventariezi bagajul de lucruri pozitive și aspectele slabe. Mântuitorul avea des obiceiul să Se retragă și să Se reorganizeze personal în legătură cu Tatăl Său. I-a luat deoparte și pe unii dintre ucenici și le-a spus: „Luați timpul acesta pentru voi; pregătiți-vă pentru situațiile complicate ce vor urma!” El știe că nu ne cunoaștem suficient și uneori ne întreabă ca și pe ucenicul Petru: „Ești sigur de ceea ce crezi despre tine?” Lasă-te astăzi întrebat de El!

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  „Íme az Isten Báránya”

  „Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit!” (Ján1,29)„Jánosnak természettől fogva ugyanolyan hibái...