Articolul precedentHarul florilor
  Articolul următorSola Scriptura

  Dumnezeu va purta de grijă

  „Fiule”, a răspuns Avraam”, Dumnezeu însuși va purta grijă de mielul pentru arderea de tot”. Și au mers amândoi împreună înainte. – Geneza 22:8

  Acesta era și motto-ul unei adolescente pe nume Gladys Aylward. Visul ei, de a fi misionară în China, a cunoscut multe împotriviri, chiar din partea celor care ar fi trebuit să o susțină cel mai mult. Deoarece nu avea bani pentru a plăti călătoria cu vaporul, pleacă de acasă, din Londra, luând trenul, doar cu pașaportul, Biblia și două lire sterline. Întrebată mereu cum se va descurca, răspundea: „Domnul va purta de grijă”. Și așa a fost. După lungi peripeții ajunge în China, neștiind de războiul prin care trecea țara. Se atașează foarte ușor de copii. Pornește într-o călătorie a credinței urmată de peste 60 de copii, pentru a-i duce din orașul bombardat, într-un loc sigur. Traversează munți, trece prin primejdii, dar curajul și credința ei sunt molipsitoare, învățându-i astfel pe cei mici despre Isus. Sunt refuzați și respinși în mai multe orașe. Micului grup se alătură și alți copii orfani. Într-un final peste 150 de copii sunt salvați datorită credinței aceste tinere, primind adăpost și hrană într-un oraș sigur.

  Poate ești respins. Poate ai vise mărețe în care nimeni nu crede. Poate vrei ceva aparent imposibil. Avraam și Gladys au reușit pentru că au mers la pas cu Dumnezeu. Ia-L pe El astăzi în călătorie. Va purta de grija tuturor proiectelor tale.


  Marin Chirileanu, Conducator de Zona – Conferinta Moldova

  Dumnezeu va purta de grijă - 2020. "Fiule", a răspuns Avraam", Dumnezeu însuși va purta grijă de mielul pentru arderea de tot". Și au mers amândoi împreună înainte. - Geneza 22:8
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...